BIST 9.121
DOLAR 32,36
EURO 34,94
ALTIN 2.325,18
HABER /  GÜNCEL

Alkol kaza yaptırdı

Kocaeli’nin Derince ilçesinde alkollü bir şekilde araç kullanan anestezi uzmanı, otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybedince 1 motosikle...

Abone ol

Kocaeli’nin Derince ilçesinde alkollü bir şekilde araç kullanan anestezi uzmanı, otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybedince 1 motosiklet ve otomobile çarptı.
Kaza gece 23.30’da Derince ilçesi 60 Evler sahili Rıhtım caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İçerisinde alkol aldığı araç ile Rıhtım caddesi üzerinde seyreden N.Y. adlı bayan sürücü, aracının kontrolünü kaybetmesi sonrasında kaza yaptı. Bir anda direksiyon hakimiyetini kaybeden N.Y, 06 N.Y. 676 aracı ile önce 41 FF 653 plakalı motosiklete daha sonra da B.B.G adlı sürücünün kullandığı 41 NA 093 plakalı bir otomobile çarparak durabildi. Kazaya karışan araçlarda bulunan 3 kişi de kazadan yara almadan kurtulurken, kaza sonrasında araçlarda büyük çaplı hasar meydana geldi. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde anestezi uzmanı olduğunu söyleyen N.Y. adlı bayan sürücü alkollü olduğunu itiraf ederek kimsenin yaralanmadığını görünce sevindiğini dile getirdi.
Kaza sonrasında tarafların haber vermesi üzerine olay yerine gelen trafik ekiplerince alkol muayenesine alınan ve 2.1 promil alkollü olduğu belirlenen N.Y. adlı bayan sürüye gerekli cezai işlem yapıldı. Kaza sonrası geçici olarak trafiğe kapanan yol, kazaya karışan araçların olay yerine gelen çekicilerle kaldırılmasıyla tekrar trafiğe açıldı.
(İHA)