BIST 9.476
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.493,95
MAGAZİN

Alişan'dan bomba Demet Akalın açıklaması barıştılar mı?

Demet Akalın'la barıştığı iddia edilen türkücü Alişan, Beyaz TV'deki Söylemezsem Olmaz programına bağlanarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

2012 yılında kavga ederek dostluklarını bitiren Demet Akalın ve Alişan'ın önceki gün barıştıkları iddia edilmişti. Alişan Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına bağlanarak iddiaları yalanladı. Türkücü, 'Benim kimseyle barışmak, eski defterleri açmak gibi bir niyetim yok. 6 Sene geçti. 6 sene boyunca hiç bir temas olmamış. Eğer özür dilerse bilmiyorum.' dedi. 

Ece Erken'in "Sen Okan Kurt'a 'bu kadınla evlenme' dedin mi?" sorusu üzerine ise Alişan şu yanıtı verdi;

"Ben böyle bir şey söyleyebilir miyim? Beni yıllardır tanıyorsun. Zamanında maddi manevi her şeyi paylaştığım insan karşı ben diyeceğim ki 'Bununla evlenme veya bununla bir şey yaşama. Böyle bir durumda ben Demet'i korurum. Eğer dersem Demet'e Okan'la evlenme derim."

Alişan sözlerine şöyle devam etti; 

"Benim kimseyle barışmak, eski defterleri açmak gibi bir niyetim yok. Ben bu sefer bütün yaptığım açıklamaları yok saymış olurum. Bir özür filan olmadan ben nasıl bir şey söyleyeyim. Biz barışmadık öyle bir şey yok. Dün her şey canlı yayın sırasında gelişti. Sadece karşı taraftan 'doğacak çocuğu ve eşiyle mutluluklar' diye bir mesaj geldi. Ben konuşmadığım insanlara karşı kin duyan bir insan değilim. Bana yapılan kötülüğü de iyiliği de ben hiç bir şekilde unutmam. Eğer özür dilerse bilmiyorum. 6 Sene geçti. 6 sene boyunca hiç bir temas olmamış. Bunun cevabını şimdi bilmiyorum.

Alişan 'Mahsun Kırmızıgül ve Özcan Deniz'le barışır mısın? soruları karşısında ise şunları söyledi; 

(Mahsun Kırmızıgül için): -Onun özür dileyeceği bir şey yok. Onun babama karşı yaptığı şeyi asla affedemem. Sen babamla benim yanıma geliyorsun ve babama yarım ağız merhaba deyip gidiyorsun. Sokakta biz her gün yüzlerce insanla fotoğraf çekiliyoruz. Hiç tanımadığım bir insan 'abi bu babam' dediği zaman ben babasının elini öpüyorum. Ben babasının elini öpüyorum.

(Özcan Deniz için)- Onunla diyaloğum yok. Bana Merhaba derse ben de derim.

Sitene Ekle