BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,85
ALTIN 2.430,89
HABER /  GÜNCEL

Alişan Kapaklıkaya kimdir nereli siyahlı pantolon hikayesi ne?

Alişan Kapaklıkaya kimdir nereli kaç yaşında? TRT'de yaptığı siyahlı pantolon açıklaması nedeniyle sosyal medyanın gündemine oturan Alişan Kapaklıya ne iş yapıyor? Alişan Kapaklıkaya siyahlı pantolon hikayesi ne? Alişan Kapaklıkaya özel hayatı ve biyografisi internethaber'de.

Abone ol

Sosyal medyada paylaşılan bir video olay oldu. TRT Diyanet'te yayınlanan Alişan Kapaklıkaya'nın hikayesi izleyenleri ağlattı. Peki siyahlı pantolon hikayesi ne?

TRT Diyanet kanalında "Yeni Güne Merhaba" programına konuk olan eğitimci yazar Alişan Kapaklıkaya, kendi hayatından ibret dolu bir hikayeyi paylaştı. Program moderatörünün "Bir pantolon hikayeniz varmış, bizimle paylaşırmışsınız?" demesi üzerine, Alişan Kapaklıkaya hikayesini anlatmaya başladı. Alişan Kapaklıkaya, hikayesi anlatmaya başlayınca herkes, sonu tebessümle biten bir son bekliyordu. Eğitimci yazar Alişan Kapaklıkaya'nın önce sesi titredi, sonra gözleri doldu. Ağzından dökülen her satır izleyenlerin içine işledi. Program sunucuları ise gözyaşlarını tutamadı. Hem stüdyodakiler hem de ekranları başındaki izleyiciler Alişan Kapaklıkaya'nın siyah pantolon hikayesiyle hüngür hüngür ağladı.

ALİŞAN KAPAKLIKAYA KİMDİR?

Yoksul bir ailede dört kаrdeşten biri olаrаk dünyaya gelen Alişan Kapaklıkaya 1985 yılında Marmara Üniversitesi'nden mеzun oldu. 1985–2000 yılları arasında Adana Merkez'de Milli Eğitim'e bağlı lisеlеrdе öğrеtmеnlik yaptı. 1987–1992 yılları arasında Çukurоva Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde Öğretim Görеvlisi оlarak çalıştı.

Ayrıcа eğitim üzerine yazdığı tezleriyle NLP ve Eğitimi Öğrеnmе Konusunda uzmаnlık alarak uluslararası аlаnlаrdа da çаlışmаlаrdа bulundu.