BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MAGAZİN

Alişan aslen nereli Kürt mü? Alişan kaç yaşında soyadı ne?

28 yaşındaki Buse Varol ile nişanlanan Alişan 41 yaşında. Alişan'ın gerçek ismi Serkan Burak'dır. Alişan soyadını kullanmadığı için genelde bilinmez. Alişan'ın soyada Tektaş'dır. Alişan'ın hayli düşkün olduğu ve sürekli ismini zikrettiği annesinin adı da Suzan Tektaş. Alişan aslen Bingöllü.

Abone ol

Müzik dünyasında sesinden çok nişanlıları ile meşhur olan Alişan son sevgilisi ile yine gündemde. 28 yaşındaki Buse Varol ile evleneceğini iddia etse de artık kamuoyu nikah masasına oturmadan buna inanmaya niyetli değil. 

Peki Alişan aslen nereli soyadı ve dahası gerçek adı ne nedir biliyor musunuz? Alişan 41 yaşında. Alişan'ın gerçek ismi ise Serkan Burak’dır, soyadı ise Tektaş'dır. 19 Haziran 1976 tarihinde İstanbul Kasımpaşa’da doğan Alişan aslen Bingöllü ve Zaza kökenlidir. İstanbul Teknik Üniversitesi Konservatuarına giren Alişan, Buse Varol'dan önce 2 kez daha nişanlılık geçirdi. Nikah masasına bir türlü oturmayan Alişan'ın ilk nişanlısı Mehmet Ali Erbil'in kızı Sezin Erbil ikincisi Esra Erol'un kardeşi Eda Erol'du.

alişan kaç yaşında buse varol kimdir nereli

BUSE VAROL KİMDİR : Asıl mesleği öğretmenlik olan Buse Varol güzellik yarışmasına katıldıktan sonra ün kazandı. Buse Varol, 1990 yılında Manisa'da doğdu. Üniversiteyi Eğitim Fakültesi Öğretmenlik Bölümünden mezun oldu. 2 yıl kadar özel bir eğitim kurumu olan Dershanede stajyer öğretmenlik yapmıştır.  2012 yılında düzenlenen Miss Turkey güzellik yarışmasına katılan Buse Varol oyunculuk yapıyor.