BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,84
ALTIN 2.428,17

Alina Boz Kimdir?

Vatanım Sensin'e transfer olan genç oyuncu Alina Boz merak edilmeye başlandı. Peki Alina Boz kimdir aslen nereli kaç yaşında? Alina Boz özel hayatı ve biyografisi haberimizde. Alina Boz, 14 Haziran 1998 yılında Rusya Moskova'da dünyaya gelmişti. Alina Boz'un annesi Rus Olga Boz, babası Bulgaristan göçmeni Türk'dür. Moskova'da doğduktan sonra 7 yaşına kadar Rusya'da yaşadı. 2005 yılında babasının işi nedeni ile İstanbul'a geldiler. İlkokula İstanbul'da başladı. Türkçe'yi de geldikten sonra öğrendi....

Vatanım Sensin'e transfer olan genç oyuncu Alina Boz merak edilmeye başlandı. Peki Alina Boz kimdir aslen nereli kaç yaşında? Alina Boz özel hayatı ve biyografisi haberimizde.

Alina Boz, 14 Haziran 1998 yılında Rusya Moskova'da dünyaya gelmişti. Alina Boz'un annesi Rus Olga Boz, babası Bulgaristan göçmeni Türk'dür. Moskova'da doğduktan sonra 7 yaşına kadar Rusya'da yaşadı. 2005 yılında babasının işi nedeni ile İstanbul'a geldiler. İlkokula İstanbul'da başladı. Türkçe'yi de geldikten sonra öğrendi. Türkiye'ye taşındıktan sonra dans ve tiyatroya başladı. Dokuz yaşında tiyatro eğitimi almaya başladı. İlk olarak Cesur Hemşire dizisinde Canan olarak rol alan Alina Boz küçük yaşta olmasına rağmen televizyon dünyasının aranan isimleri haline geldi. Paramparça dizisiyle iyi bir çıkış yakalayan Alina Boz, Vatanım Sensin'e transfer oldu.