BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.423,85

ALIN SİZE SOYKIRIM!

Ülkemizin başına ‘Sözde Ermeni Soykırımı’ yalanları ile musallat olmaya çalışanları her defasında izliyoruz..

Ülkemizin başına ‘Sözde Ermeni Soykırımı’ yalanları ile musallat olmaya çalışanları her defasında izliyoruz..

Pişirip, pişirip getiriyorlar.!

Çünkü güçlü Türkiye’nin önünü kesmek için her yolu deniyorlar..

Yeni versiyonu çıktı..

Bu kez adres ne gariptir milyonlarca insanımızın yaşadığı ikinci vatanım dediği Almanya!..

Bugün oylama yapacaklarmış meclislerinde..

İnşallah tarihi yanlışa düşmezler..

Ama şu bir gerçek ki Türkiye üzerinde her defasında soykırım yalanlarını ortaya koyanlara en güzel cevap “ÖNCE AYNAYA BAKIN” olmalıdır..

Çünkü tarihi gerçekler ortadadır.

Büyük milletin ecdadı hiçbir zaman hiçbir halka zulmetmemiş zulme uğramıştır.

Mazlumların bugün olduğu gibi hep sesi olmuştur..

Türkiye’yi sözde soykırım yalanları ile karalamaya çalışanların kendilerinin yüzlerinin kızaracağı tarihi gerçekleri onlara hatırlatmak gerekir.

Gelin BM’nin (Birleşmiş Milletler) verilerinde olup gündeme getirilmeyen soykırımlar tarihinin sayfalarını açalım..

İyi okuyun..

***

1. İspanyol ve Amerikalıların Yerlilere Uyguladığı Soykırım

1492 yılında Kristof Kolomb'un ayak bastığında nüfusu 8 milyon olan Arawaks yerlilerinin sayısı 22 yıl içerisinde 28 bine indi.

2. Norveçlilerin Taterlere (Göçer) Uyguladığı Soykırım

Norveçliler 1920-30'larda çıkardıkları yasalarla Nordik ırkının arılığını korumak için etnik grup Tater (Göçerler) kızlarını zorla kısırlaştırdılar..

3. İngilizlerin Avustralyalı Yerlilere Uyguladığı Soykırım

İngiltere Krallığı 1788-1938 tarihleri arasında sömürge amacıyla gittikleri Avustralya'da yerleşik yerli halk, Aborjinleri sistematik olarak yok ettiler. 750 bin siyah derili Aborjin’den geriye sadece 31 bin kişi sağ kalabildi.

4. Almanların Batı Afrika'da Namibyalılara Uyguladığı Soykırım

Almanlar 1891 yılında hammadde ve işgücü ihtiyaçlarını karşılamak için Güney Batı Afrika'ya (Namibya) sömürge kurmak amacıyla çıktılar. Yaşlı, kadın, çocuk dinlemeden herkesi katlettiler. Katliamdan kurtulanlar işkenceyle öldürüldü. Yaklaşık 132 bin yerliden geriye 15 bini sağ kalabildi.

5. Almanların Yahudi ve Çingenelere Uyguladığı Soykırım

Almanlar 1933-45 yılları arasında Büyük Alman İmparatorluğu'nu kurmak ve mükemmel Alman ırkını yaratmak hedefiyle diğer başta Yahudiler olmak üzere milletlerden veya etnik gruplardan 21 milyon insanı topluca kurşuna dizerek, toplama kamplarında fırınlarda yakarak, gaz odalarında zehirlediler.

6. Amerikalı ve İngilizlerin Almanlara Uyguladığı Soykırım

Amerikalılar ve İngilizler Almanların savaşı kaybetmelerinin ardından, Dresden kentine sığınan Alman göçmenlerin üzerine 3 gün süreyle havadan bomba yağdırdılar. Bu yok etme harekatında çoğunluğu çocuk ve kadınların oluşturduğu 200 bin kişi öldü.

7. Danimarkalıların Alman Mültecilere Uyguladığı Soykırım

İkinci Dünya Savası'nın bitiminde Sovyet Ordusu'nun Alman topraklarına doğru ilerlemesinden kaçan 250 bin Alman mülteci, Danimarka'ya sığındı.Üçte birini 15 yaşından küçük çocukların oluşturduğu Almanlar tel örgülerle çevrili toplama kamplarına alındılar.

Binlerce çocuk ve yetişkin tifüs, bağırsak iltihabı, ishal sonucu yaşamlarını kaybettiler.

8. Rumların Kıbrıs'ta Türklere Uyguladığı Soykırım

İngilizler 1912-1974 döneminde Kıbrıs adası üzerindeki egemenliklerini sağlamak amacıyla Rumların ENOSIS'i gerçekleştirmelerine göz yumup Türklere karşı saldırı başlattırdılar.

1912'de adada yasayan Rumlar Kıbrıs'ın 35 ayrı noktasında Türklere ait işyerleri, camii ve evleri yakıp yıkmaya insanları katletmeye başladılar. 1952 yılında EOKA adli terör örgütü kuruldu. EOKA sistematik bir biçimde başlattığı saldırılarda 500 Türk öldürüldü, 130 Türk köyü yakıldı, 25 bin Türk evlerini terk etmek zorunda kaldı.

9. Yunanlıların Batı Trakya'da Türklere karşı asimilasyon yoluyla uyguladığı Etnik ve Kültürel Soykırım

1923 yılında Lozan'da imzalanan Türk ve Yunan azınlıkların karşılıklı mübadelesine ilişkin anlaşmanın ardından Yunan hükümeti Batı Trakya bölgesinde yaşayan Türkler üzerinde sistemli olarak etnik ve kültürel soykırım başlattı. Türk azınlığın pasaportlarına el konuldu.

Türklerin hukuki, siyasi, kültürel ve dini haklarının kısıtlanması ibadetlerine izin verilmemesi gibi yoğun baskılar sonucu 400 bin Türk bölgeyi terk etmek zorunda kaldı.

10. Bulgarların Türklere karşı uyguladıkları Etnik ve Kültürel Soykırım

1970-89 yılları arasında Bulgar hükümeti Bulgarlaştırma adı altında ülkede yasayan 1.5 milyon Türk, Pomak ve Çingeneye karşı bir asimilasyon kampanyası başlattı. Ülkede yasayan 310 bin Türk'ün isimleri polis zoruyla Bulgar ve Hristiyan isimleriyle değiştirildi. Türkçe eğitim veren okullar, üniversitedeki Türk filolojisi bölümleri, Türkçe gazeteler ve camiler devlet emriyle kapatıldı. Çocukların sünnet ettirilmesi yasaklandı. Mezar taşlarının üzerindeki Türkçe isimler yüzünden mezarlar yıkıldı, talan edildi. 1.000 Türk Belene'deki toplama kampına gönderildi. 360 bin Türk zorunlu olarak Türkiye'ye göç etmek zorunda kaldı.

11. Amerikalıların Irak'ta yaptıkları Soykırım

Felluce'de 1500 sivilin sokaklarda öldürülüp çürümeye terk edildi, cesetleri köpekler tarafından yenilmeye başlandı ve 250 bin kişi bölgeden sürüldü. Bununla yetinmeyen ABD, Irak’a özgürlük getirme bahanesiyle, 100 binin üstünde sivil halkı, katletti. Milyonlarca insan yurtsuz, çocuklar anasız babasız kaldı.

12.sini biz ekleyelim..

Suriye’de Esed zulmü ile katliama uğrayan binlerce insan nedir?

Katliamdan kaçarak Ege’nin, Akdeniz’inin sularının kendilerine mezar olduğu binlerce insana ne denmeli?

Kimin eseri?

ABD’nin, Batı’nın..

Kim sahip çıkıyor bu mazlumlara..

Sadece Türkiye..

***

Şimdi BM kayıtlarında ki dosyaya bakarak soralım..

Bunları bu milletin ecdadı yaptı!

Var mı tarihimizde bu kirli sayfa!..

Var mı tarihimizde insanları köleleştirme, sömürgeleştirme, yok etme, etnik kıyıma gitme, sen benden değilsin diye esir kampları oluşturma..

Biz ne yapmışız..

Kendi topraklarımızı, kendi canımızı korumuşuz..?

Unutmayalım..

Ermeni terör örgütü ASALA tarafından dünyanın birçok ülkesinde organize bir şekilde katledilen onlarca Türk diplomatının isimlerini tek tek saymak ise ayrı bir yazı konusu..

Mesela..

Tecelli Arı’yı tanıyorlar mı?

4 Mart 1981 tarihinde Türkiye'nin Paris Büyükelçiliği çalışma ataşesi Reşat Moralı ile birlikte din görevlisi Tecelli Arı Ermeni terör örgütü ASALA tarafından hain saldırıda öldürülmüştü?

O sadece bir din görevlisiydi..

Türkiye’yi sözde Ermeni soykırımı yalanları ile köşeye sıkıştırmak isteyenlere karşı artık Türkiye Cumhuriyeti Devleti o organize şekilde dünyanın bir ülkesinde Ermeni terör örgütü ASALA tarafından katledilen diplomatların anıtlarını törenle dikmeli..

Artık anladıkları dilden cevap verilmeli..

Hangi kararları alırsa alsınlar Türkiye’nin artık eski Türkiye olmadığını herkese anladıkları dilden cevap verecek gücü kendinde bulan bir Türkiye olduğu gerçeğini görecekler..

Eğer dünyada zulüm yapılmışsa,,.

Eğer dünyada soykırımlar yapılmışsa

Eğer dünyada katliamlar yaşanmışsa ..

Geçmişi geçtik..

Yakın tarih ortada.

Irak’ta milyonlarca insanı kim katletti, ettirdi ve seyretti..

Bugün..

Suriye’de kim katletti, ettiriyor ve seyrediyor..

Sözde soykırım soytarılarına 'Hadi oradan’ diyoruz.

Bakın Yavuz Sultan Selim’in hepimiz için çok şey anlatan önemli bir sözü vardır..

Der ki..

'Kılıcımız parladıkça düşmanın gözü ondan ayrılıp bizi göremez. Ama Allah esirgesin, bir gün paslanır da yaltırıklanmazsa düşman bizi görmek değil, bir de tepeden bakar’

İşte bugün dış güçlerin zorları bu vatana tepeden bakamamaktan başka bir şey değil...

Allah baktırmasın.!