BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.507,80
HABER /  MAGAZİN

Ali Taran vasiyete uymadı

Ali Taran vefat eden eski eşi Selma Ann Desmond'un son vasiyetini yerine getirmedi

Abone ol

Önceki gün hayatını kaybeden Selma Ann Desmond'un son vasiyeti "Ali ölüme de cenazeme de gelmesin" oldu.

24 yıllık eski eşinden helallik almak isteyen Taran bu isteğin geri çevrilmesi üzerine Levent'teki cenaze evine hiç girmedi ancak cenaze törenine gitti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

EŞİNİN VASİYETİ  'CENAZEME GELMESİN'

Önceki gün hayatını kaybeden Selma Ann Desmond'un son vasiyeti "Ali ölüme de cenazeme de gelmesin" olmuştu. 24 yıllık eski eşinden helallik almakisteyen Taran bu isteğin geri çevrilmesi üzerine Levent'teki cenaze evine hiç girmedi. Cenazeye ise eski eşinin vasiyetine rağmen katıldı.

ABD'deki eğitimine, annesinin rahatsızlığının artması nedeniyle ara vererek Türkiye'ye gelen Kuzey Taran, babası ile birlikte cenazede kameralar önüne geçti.

ALLAH'TAN BAŞKA BİR ŞEY İSTESEYMİŞİM

Ali Taran "kendimi savunmak hiç istemiyorum" diyerek şunları söyledi:

"Bu konuda konuşanlar var, bugün onlara laf söyleme vakti değil. Görevimizi yapıyoruz. Kendimi savunmak hiç, hiç, hiç istemiyorum.

Hele ki benimle ilgili şeyler söyleme hakkını görenler var. Bugün yazılar gördüm... Onlar öyle bilmeye devam etsinler. Beni bu anlamda düşmanları bilsinler, benden nefret etsinler. Demek ki gördükleri yerde bana selam vermeyecekler. Allah'tan başka şey isteseydim diye düşünüyorum. Selma, huzur içinde yaşamını yitirmiştir. Ben yanında değildim. Üzgünüz, çok üzgünüz... İşte duygularım bu... "

İŞTE O ANLAR