BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,71
ALTIN 2.411,71
HABER /  MAGAZİN

Ali Sunal ilk eşi Gökçe Bahadır ile niye boşanmıştı olay olmuştu

Ali Sunal Nazlı Kurbanzade ile nişanlanınca eski eşi yeniden gündeme geldi. Ali Sunal ilk evliliğini Gökçe Bahadır ile yapmıştı. Peki Ali Sunal eşi Gökçe Bahadır ile neden boşanmıştı. İşte Ali Sunal'ın jet hızıyla biten ilk evliliği ve yeni nişanlısı Nazlı Kurbanzade hakkında merak edilenler;

Abone ol

Yeşilçam’ın efsanesi rahmetli Kemal Sunal’ın oğlu, oyuncu Ali Sunal, Temmuz 2011’de meslektaşı Gökçe Bahadır ile nikah masasına oturmuştu. Ama mutlulukları sadece 8 ay sürmüş, 2012’de boşanmışlardı. Ali Sunal şimdi avukat Nazlı Kurbanzade ile ikinci evliliğini yapmaya hazırlanıyor. Yazın düğün yapacak olan Ali Sunal, nişanlısını medyadan köşe bucak saklıyor.

Ali Sunal'ın nişanlandığı haberi medyaya düşünce elbette eski defterler de yeniden açıldı. Herkesin aklına da ilk eşi oyuncu Gökçe Bahadır ile olan evliliği geldi.

ALİ SUNAL GÖKÇE BAHADIR'DAN NEDEN BOŞANMIŞTI? : Ali Sunal üç yıllık bir ilişkinin ardından meslektaşı Gökçe Bahadır ile Bodrum’da dünya evine girmişti. Fakat çiftin mutluluğu kısa sürmüş, 8 ay sonra boşanmışlardı. Ayrılığın sebebinin olarak Ali Sunal'ın Gökçe Bahadır'ı aldattığı iddiaları gösterilmişti. Gökçe Bahadır ise boşanmalarıyla ilgili “Geçinemediğimiz için boşanma kararı aldık. Bu kararın nedeni asla üçüncü bir şahıs değildir” diyerek bu iddiaları yalanlamıştı.

Ali Sunal da ayrılığın ardından bir açıklama yaparak şunları söylemişti; "Üzülerek belirtiyorum ki Gökçe Bahadır ile evliliğimizde yol ayrımına girdik. Dört senemi geçirdiğim Gökçe Bahadır ile evliliğimizi yürütmeye çalıştık ancak süreç sonunda anlaşarak ayrılma kararı aldık. Bu süreç ikimizin arasındaki anlaşmazlıklara bağlıdır. Beraber geçirdiğimiz kıymetli zaman için öncelikle Gökçe’ye ve yanımızda olan bütün dostlarımıza teşekkür ederim. Konuyla ilgili yaptığım bu açıklamanın yeterli olduğunu düşünüyor, yanıltıcı bilgilere itibar etmemenizi rica ediyorum. Her ikimiz için de hassas olan bu süreçte değerli basın mensuplarımızın gösterdiği duyarlılığa teşekkür ederim."

ALİ SUNAL'IN NİŞANLISI NAZLI KURBANZADE KİMDİR? : Ali Sunal'ın nişanlısı Nazlı Kurbanzade'ye dair pek bir şey bilinmiyor. Nazlı Kurbanzade'nin ünlü oyuncuyla ÇABA Derneği’nin projelerinde birlikte çalışan bir avukat olduğu biliniyor. Öte yandan Nazlı Kurbanzade, cemiyetin ünlü simalarından Bülent Kurbanzade'nin kızı... Avukat olan Nazlı Kurbanzade Ali Sunal'ın ikinci eşi olacak.

Nazlı Kurbanzade kimdir işte Ali Sunal'ın herkesten sakladığı nişanlısı