BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,16
ALTIN 2.323,52
HABER /  SEÇİM

Ali Sabancı'dan ampüllü AK Parti mesajı!

Ali Sabancı'nın sahibi olduğu Pegasus Hava Yolları’nın kurum içinde kullandığı bir afişteki ampül göndermesi AK Parti mesajı olarak algılandı...

Abone ol

Pegasus Hava Yolları’nın kurum içine astığı bir uyarı panosu dikkat çekti. Pano üzerinde yazan ‘geleceğimiz için fazla ışıkları söndürelim’ yazısının, AK Parti’nin amblemi olan ampul ile verilmesi tartışma yarattı.

Yerel seçimlere sayılı günler kala, Ali Sabancı’ya ait Pegasus Hava Yolları’nın bu mesajı akıllara, Sabancı son günlerde yaşanan tartışmalar üzerinden AK Parti’ye gönderme mi yapıyor sorusunu getirdi.

Hatırlanacağı üzere  geçtiğimiz haftalarda hükümetle cemaat arasında yaşanan çatışma sırasında Pegasus Havayolları’nın sahibi Ali Sabancı’nın Gülen cemaati lideri Fethullah Gülen’i sık sık sorduğu ve süreci yakından takip ettiği şeklinde ses kayıtları ortaya çıkmıştı.

Bu ses kaydında Gülen’le telefonda konuşan kişi, işadamı Ali Sabancı ile görüşüldüğünü belirtiyordu. Sabancı’nın Cemaat’in üslubunu beğendiğini, AKP hükümetine dair ise “birileri çıkıp, dur demeli bunlara” dediğini Fethullah Gülen’e aktarmıştı. 

pegasus.jpeg