BIST 9.002
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.298,84
HABER /  GÜNCEL

Ali Raif Dinçkök eşleri ilk karısı Şennur Çiftçi ve 2 çocuğu kimdir?

Ali Raif Dinçkök ölümü ile başta ailesi ve iş dünyasını yasa boğdu. 74 yaşında kolon kanserinden hayatını kaybeden Ali Raif Dinçkök resmi olarak 1 kez evlilik yaptı fakat hayatına birçok kadın girdi. İlk evliliğini Şennur Çiftçi ile yapan Ali Raif Dinçkök'ün bu evlilikten Raif ve Alize adında iki çocuğu oldu. Çift boşandı.

Abone ol

Türk iş dünyasını yasan boğan ölüm haberinin ardından vatandaşlar Ali Raif Dinçkök kimdir, kaç yaşındaydı ve neden öldü sorularının yanıtını arıyor. 74 yaşında kolon kanseri ile savaşan iş adamı Ali Raif Dinçkök' maalesef bu savaşı kaybetti ve hayatını kaybetti. Ak Merkez başta olmak üzere birçok tanınan şirketin ortağı olan Ali Raif Dinçkök'ün evlilikleri, eşleri, ilk eşi ve çocukları kim detaylar haberimizde.

Aşk hayatı çok hızlı olan Ali Raif Dinçkök aslında 1 kez evlilik yaptı. İlk eşi Sennur Çiftçi'den Raif ve Alize ismini verdiği çocukları oldu. Daha eşinden boşanan Ali Raif Dinçkök Mimar Barbara Pensoy ile aşk yaşayamaya başladı. Bu ilişkiden de Aleyna adında bir kızı oldu. Son kez nikah masasına modacı Ece Ege ile oturmaya hazırlanırken evlilik sözleşmesi nikaga engel oldu ve çift ayrıldı. 

Magazin basınına taşınan bir diğer ilişkisi ise yakın arkadaşı Aslan Badi'nin kızı Claudia Badi ile olmuştu.

ALİ RAİF DİNÇKÖK KİMDİR: Kimya, enerji, tekstil, gayrimenkul sektörlerinde faaliyet gösteren Akkök Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Raif Dinçkök (74) vefat etti. Dinçkök, ünlü alışveriş merkezi AK Merkez, Aksa Akrilik gibi bir dizi dev tesisin ortakları arasındaydı.

Bir kez resmi evlilik yapan Ali Raif Dinçkök'ün 3 tane çocuğu var. 

AKKÖK Holding tarafından yapılan açıklamada, holdingin yönetim kurulu başkanı Ali Raif Dinçkök'ün hayatını kaybettiği bildirildi.

Açıklamada, "Rahatsızlığı sebebiyle bir süredir tedavi gören Yönetim Kurulu Başkanımız Ali Raif Dinçkök'ü kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Başımız sağ olsun." ifadeleri kullanıldı.

Bu arada Dinçkök'ün cenazesinin, yarın öğle vaktinde Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda bulunan aile kabristanına defnedileceği öğrenildi.

Ali Raif Dinçkök, bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Sabah Gazetesi yazarı Bülent Cankurt, kısa süre önce kaleme aldığı yazısında Dinçkök'ün kolon kanserine yakalandığını, durumunun ise kritik olduğunu yazmıştı.

Ali Raif Dinçkök 1944 yılında İstanbul'da doğdu. Lise öğrenimini Avusturya Lisesi'nde tamamlayan Dinçkök, 1969'da Aachen Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. İş hayatına Akkök Holding'de başlayan ve kariyeri boyunca başarılı çalışmalara imza atan Ali Raif Dinçkök, Akkök Holding'in yönetim kurulu başkanlığı görevini yürütüyordu.

74 yaşında ölen iş adamının magazin basınında günlerce yer alan bir ilişkisi ise yakın arkadaşı Aslan Badi'nin kızı Claudia Badi ile olmuştu.

Ali Raif Dinçkök'ün eşi ve çocukları : Ünlü işadamının hızlı bir özel hayatı vardı. ilk eşi Sennur Çiftçi'den Raif ve Alize ismini verdiği çocukları var. Eşinden boşanınca Mimar Barbara Pensoy ile aşk yaşayan Ali Dinçkök'ün, bu ilişkisinden de Aleyna adında bir kızı bulunuyor. Bir kez evlilik yaptıktan sonra bir çok kadınla ilişki yaşayan Dinçkök, ünlü modacı Ece Ege ile nikah masasına oturacakken evlilik sözleşmesi hazırlayınca nikah iptal olmuştu.