BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,89
ALTIN 2.428,84
HABER /  SPOR  /  TRABZONSPOR

Ali Koç'tan kupamızı verin diyen taraftara olay cevap

Spor Toto Süper Lig'in 13. hafta karşılaşmasında Trabzonspor, evinde Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup etmeyi başardı. Ancak Ali Koç'un bir Trabzonsporlu taraftarla diyaloğu gündeme oturdu.

Abone ol

Eski Başkan Aziz Yıldırım'ın tam aksine Fenerbahçe'nin şimdiki Başkanı Ali Koç, sadece Trabzonspor camiası ile değil Türkiye’deki futbol camiasında son dönemde yaşanan gerilimi de bitirme adına önemli adımlar atmaya devam ediyor.

Fenerbahçe taraftarının alınmadığı Trabzon’daki maçı tribünden takip eden Ali Koç, yanına yaklaşan herkesle samimi bir şekilde sohbet etti.

Takdir topladı
Rakip taraftarların stadyumlara alınmadığı, karşılıklı sert açıklamaların yapıldığı, polisin geniş güvenlik önlemleri altında oynanan maçların yaşandığı Türkiye’de Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sporun dostluk olduğunu hatırlatan hareketleri ile takdir topladı.

7 yıl sonra bir ilk
Tam 7 yıl aradan sonra bordo-mavili deplasmana giden ilk başkan olan Ali Koç, karşılaşma öncesi Trabzon turu yaptı.

Kupamızı ne zaman vereceksiniz?
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un sabah kahvaltısından sonraki kısa yürüyüşünde bir Trabzonspor taraftarının “Kupamızı ne zaman vereceksiniz?” diyerek 2010-11 sezonuna ithafen sorduğu sorusu üzerine . Ali Koç, “Benim kalbimi kırma… Güzel şeyler konuşalım. Maçı konuşalım” dedi.

Ahmet Ağaoğlu'yla Ali Koç arasında bomba diyalog!