BIST 9.140
DOLAR 32,39
EURO 35,05
ALTIN 2.326,93
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Ali Koç'tan Fenerbahçeli futbolculara sıra dışı ceza!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Akhisarspor yenilgisi sonrası oyuncuların İstanbul'a otobüsle döneceğini bildirdi. Maçın ardından soyunma odasına giren Ali Koç, takıma İstanbul'a uçakla değil, otobüsle döneceklerini söyledi.

Abone ol

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Akhisarspor maçının ardından soyunma odasına inip, futbolculara İstanbul'a otobüsle döneceklerini söyledi. Sportif Direktör Damien Comolli ve futbolcular, otobüsle yola çıktı. Ali Koç ayrıca, futbol takımının yarınki iznini de iptal etti.

Spor Toto Süper Lig'in 15'inci haftasında deplasmanda Akhisarspor'a 3-0 mağlup olan ve haftayı küme düşme hattında noktalayan Fenerbahçe'de başkan Ali Koç karşılaşmanın ardından soyunma odasına indi.

Akhisarspor Fenerbahçe maçı golleri ve geniş özeti

Mücadelenin bitiminin hemen ardından sarı lacivertli futbolcuların soyunma odasına giden Koç, yaklaşık yarım saat oyuncular ve teknik heyet ile görüştü.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, futbolculara İstanbul'a otobüsle döneceklerini söyledi. Sarı-lacivertli kafile, Sportif Direktör Damien Comolli ile birlikte otobüsle yola çıktı. Ali Koç ayrıca, futbol takımının yarınki iznini de iptal etti.

Daha sonrasında Ali Koç, basın mensuplarına açıklama yapmadan özel aracına binerek stattan ayrıldı.

Fenerbahçe küme düşme hattına geriledi!

Akhisar'da Fenerbahçe tribününde kan aktı!