BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.418,75

Ali Koç'un eşi Nevbahar Demirağ kimdir çocukları

İSTANBUL doğumlu olan Ali Yıldırım Koç, 52 yaşında ve Fenerbahçe Kulübü Başkanlık görevini yürütüyor. Ali Koç, 21 Ekim 2005 tarihinden bu yana Nevbahar Demirağ ile evli.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Yıldırım Koç, 2 Nisan 1967 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Annesi Çiğdem (Simavi) ve babası Rahmi Koç'un en küçük oğludur. Ömer Koç, Mustafa Koç adında abileri vardır.

Londra'da Harrow School'dan mezun oldu. Rice Üniversitesi'nden diplomasını aldı. Harvard Üniversitesi'nde yüksek lisans yaptı. ABD'de çeşitli kuruluşlarda çalıştı ve Koç Holding A.Ş. yönetim kurulu üyesi kurumsal iletişim ve bilgi grubu başkanı oldu.



Aziz Yıldırım'ı geçip Fenerbahçe Başkanı oldu

Koç, 2009 yılından bu yana Tüpraş Yönetim Kurulu Üyesi'dir. Fenerbahçe Spor Kulübü'nde İki dönem yöneticilik yaptı. Fenerbahçe Kulübü Seçimli Olağan Genel Kurulu'nda Ali Koç, 20 bin 736 geçerli oyun 16 bin 92'sini aldı ve Aziz Yıldırım'ı geride bırakarak başkanlığa seçildi.



''Bu yolda kimseye biat etmedik''

Seçim sonrası konuşan yeni Başkan Ali Koç, "Kendimizden çok emindik. Kazanan, fark atacaktı. Bu yolda kimseye biat etmedik. Mutlu olmaya, gurur duymaya hazır olun" demişti.



Nevbahar Demirağ ile evli
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, 21 Ekim 2005 tarihinde Nevbahar Demirağ ile evlendi. Nevbahar Demirağ, cemiyet hayatının önde gelen isimleri arasında yer alıyor.

Ali Koç, 21 Ekim 2005 tarihinde Nevbahar Demirağ ile evlendi. Sadberk Leyla Koç (d.2006) ve Kerim Rahmi Koç (d.2008) adında bir kızı bir oğlu var.
BU FOTO GALERİYE BAKIN
Foto Galeri Ali Koç'un eşi Nevbahar Demirağ kimdir aslen nereli? Galeriye Gözat