BIST 9.080
DOLAR 32,32
EURO 35,05
ALTIN 2.307,45

Ali Kızıldağ İle Calista Luxury Resort Hotel

Bu hafta sizlere 2013 yaz sezonunda, Antalya Belek sahillerinden dünyaya tatilin sesini Calista Luxury ayrıcalıklarıyla duyuran ve otelciliğe Calista Luxury damgasını vuran Ali Kızıldağ ve ekibinden bahsetmek istiyorum.

Merhabalar,

Bu hafta sizlere 2013 yaz sezonunda, Antalya Belek sahillerinden dünyaya tatilin sesini Calista Luxury ayrıcalıklarıyla duyuran ve otelciliğe Calista Luxury damgasını vuran Ali Kızıldağ ve ekibinden bahsetmek istiyorum.

  

Calista Luxury’de 1+1 3 Eder

Calista Luxury Resort Hotel 2013 yaz sezonunda Antalya Belek’te ziyaret ettiğim Calista Luxury Belek; ekibiyle, servisiyle, konaklama ayrıcalıklarıyla isminin içeriğini hakkıyla yaşatan bir otel olarak Antalya’da ki doğru otel tercihiniz olacaktır. Şoföründen güvenlik görevlisine, resepsiyonistinden belboyuna, butlerından şefine gerçek bir ekip ruhuyla, büyük bir özveriyle servis ve hizmete adanmış otelcilikte her geçen gün daha iyisini sunmanın devamlılık ve istikrardan, yatırımcısından yöneticisine, en alt birimden en üstüne kadar inanmışlıktan geçtiğinin baş yapıtı olmuş bir otel ve bu otelin başında Türkiye’de otelciliğin birleştirici çözümcü ismi Ali Kızıldağ var.

  

Ali Kızıldağ, Calista Luxury Ayrıcalıklarını Bakın Nasıl Anlatıyor

Calista Luxury Resort olarak, açılış tarihimiz Mayıs 2007’den bu güne, kalite anlayışımızı, kazandığımız ayrıcalıklı belge ve ödüllerle, tasarladığımız farklı projelerle taçlandırdık.

İlk yılımızda Türk Standartları Enstitüsü tarafından gerçekleştirilen denetimde, Uluslar arası tanınan ISO 9001:2000 Kalite, ISO 14001 Çevre, OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim sistemlerine ait kalite belgelerini Türkiye’de danışman yardımı almadan tek denetimde almaya hak kazanan tek otel olduk.

Hijyen dalında, gıda analizlerimizi kendi bünyemizde yapmak ve personelimize eğitim amaçlı kullanmak üzere tasarladığımız “Özel Gıda Analiz Laboratuarı” projemiz ile otelcilik sektöründe yeni bir dönem başlattık.

Bu projemiz Türkiye’nin halihazırda otel bünyesinde özel analiz hizmeti veren tek laboratuarı olarak sektöre öncü ve örnek olması ile 2008 SKALITE Ödüllerinin Antalya elemelerinde birinci oldu ve yaklaşık 6 yıldır laboratuar hizmetlerimizi karşılayarak özellikle gıda üretim ve sunumunda görevli personelin daha bilinçli ve istekli çalışmasını sağlıyor.

  

Laboratuarda gıda analizlerinin yanı sıra, personelin el yüzeyinden, çalışma alanlarından, risk taşıyan Spa&Wellness dinlenme bölgelerinden ve havuzlardan alınan örnekler de analiz ediliyor.

 

22000 Gıda Yönetim Sistemi çalışmalarımız sırasında alerjen misafirlerimizi de unutmadık. Çağımızın yeni hastalıklarından alerjenler konusunda turizm sektöründe ne yazık ki kayda değer uygulamalara rastlayamıyoruz. Bizler bu kapsamda hazırladığımız alternatifli menülerimiz ve eğitimli personelimiz tarafından takip edilen “Alerjen Takip Programımız” sayesinde, misafirlerimize konaklamaları süresince özel ilgi gösteriyoruz.

Son yıllarda Gastronomi ve sunum sanatları dallarında birçok farklı yarışmada sayısız ödüllerle taçlandırıldık. Bunların yanı sıra, sahil Hijyeni dalında Mavi Bayrak, gıda hijyeni dalında Beyaz Bayrak ve çevre dalındaki Türofed Beyaz Yıldız, Turizm Bakanlığı Yeşil Yıldız Ödülleri ile kalitemizi bir kez daha tescilledik.

Birkaç üniversitede görevli öğretim üyesi akademisyenlerimizin hazırladıkları çevre projelerine döküman desteği ve danışmanlık sağlıyoruz.

  

Yaptığımız projelerle “Turizmde kalite; çevre duyarlılığından geçer” felsefesinin öncüsü olmayı istiyoruz. “Yaşanası temiz bir dünya” amacı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hazırlanan, çevre konusunda ilk kez verilen ve en önemli çevre duyarlılık belgesi kabul edilen “Yeşil Yıldız” sembolünü, zorlu bir denetim sürecinden sonra kazanan Türkiye’de ilk ve tek otel olduk. Otelimizde kimyasal kullanılan birçok alanda, özel çevre projelerini hayata geçirdik. Çamaşırhanemizde “Ozonla Yıkama, Havuzlarımızda “İyonla Dezenfeksiyon”, içme sularımızda ise Legionella mücadelesi için “Potoclean Sistemi” gibi birçok tasarruf uygulaması ile hem doğaya dost, hem de ekonomimize destek çalışmalar yürütüyoruz. Bu anlamda Calista Luxury Resort olarak çok önemli bir meşale taşıyoruz.

Bilinçli personelimiz ve profesyonel ekibimiz ile bu meşaleyi daha uzun yıllar boyunca taşımak ve ulusal, uluslararası kulvarlarda adımızı duyurmayı hedefliyoruz.

  

Panayır Sokağında herkese mutluluk veren lezzetler

Calista’nın hijyenik ve lezzetli mutfağından çıkan farklı lezzetler ve sunumlar tatilcilerin unutulmaz lezzet ziyafetine dönüşüyor. 7’den 70’e herkes Panayır sokağında Calista Luxury ayrıcalıklarını paylaşıyor.

  

Telefonumun kulaklığını ben unuttum, onlar unutmadı

Mutfak direktörü Hüseyin Toprakçı, Hayri Kayhan, Mr. Calista lakaplı Gürsel Kaya, ön büro müdürü Adem Kaya ve tüm ekip otelin her milimetresinde Ali Kızıldağ hassasiyetiyle, içlerinde ki Calista sevdasıyla çalışıyorlar ve adeta otelciliğin sihirbazları görev başında dedirtiyor, üstün hizmet anlayışlarıyla da tatilcileri mest ediyorlar.

  

Ece, Elif, Uliyana, Katerina Anastasia ve tüm çocuklar Calista’da çok mutlu.

  

Frederick tatil golünü atmanın heyecanı, Richard büyük bir golfçü olmanın azmiyle tatilin tadını çıkaıyor.

  

Renkli boyalar, gülen yüzler, büyük bir hevesle çizilen tatil resimleri Calista’da çocukları tatilin keyifli diliyle buluşturuyor.

  

Hervin Hakkari den, Anastasia  Moskova’dan binlerce km uzaklardan Calista’ya tatile gelen ve tatilin tadını çıkaran çocuklardan.

Çocuklar mutluysa aileler mutludur ve otel tercihinin kahramanları çocuklardır…

Farklı mimarisi, odaları, kolay ulaşılabilir tatil noktalarıyla bir yılın yorgunluğunu unutturacak kendisini unutturmayacak bir otel Calista Luxry Resort Hotel…

  

Nerde bir imkansız, nerede bir farklılık varsa orada Mustafa Gençay vardır.

Otelin satış pazarlama direktörü Mustafa Gençay hep bir adım öndedir. Arkasındaysa yaptıklarıyla konuşulur. Başarının ve markanın tesadüf olmadığını hep hatırlatır.

  

Otelciliğin güçlü ismi Ali Kızıldağ ve ekibi tatil için otellerini tercih eden misafirlerinin bir sonraki ziyaretlerinde de yine Calista’yı tercih etmelerini sağlayarak başarılarını perçinlemeye devam ediyorlar.

Tatil tadında kalın