BIST 9.054
DOLAR 32,32
EURO 35,13
ALTIN 2.298,59

Ali İhsan Varol kimdir eşi çocukları

Kelime Oyunu yarışmasının sunucusu Ali İhsan Varol eşi Ayşe Varol ile 'şiddetli' bir boşanma süreci yaşadı. Ali İhsan Varol'un biyografisi şöyle:

Ali İhsan Varol, 28 Haziran 1976 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Çerkez kökenlidir. 2 erkek kardeşi var.  Üniversitede önce “Ankara Üniversitesi Astronomi ve Uzay Bilimleri” sonra “İstanbul Üniversitesi Tarih” bölümüne, sonra “Açık öğretim Kamu Yönetimi Bölümü’ne” yazılmış ama 3 üniversiteyi de bitirmeden bırakmıştır. Ankara Üniversitesini bıraktığında Bodrum’a gitti, 1,5 yıl orada otomobil kiralama işinde çalıştı.

Turizm sektörüyle başladığı iş hayatına, Televizyon sektörüne geçip prodüksiyon asistanlığı yapmaya başladı. Dört yıl prodüksiyon asistanlığı yapan Varol daha sonra metin yazarlığına başladı. Çarli dizisinin ana karakteri Çarli adlı maymunun bakıcılığını yapmış, bir dönem aynı evde yaşamıştır.

Passaparola, İkinci Bahar, Cumartesi ve Pazar Sürprizi, Hugo gibi birbirinden farklı programlarda set amirliğinden metin yazarlığına kadar ekranın arkasında farklı deneyimler edindi.

İhsan Varol, Bloomberg HT kanalında yaklaşık 4 yıl yayınlanan “Kelime Oyunu” yarışma programıyla ekran karşısına geçti. Daha sonra Show TV’de yayınlanmaya başladı. Aralık 2013 tarihinde yayından kaldırılan program uydu üzerinden yayınlanan bir kanalda devam ediyor. 

Ali İhsan Varol'un eşi ve çocukları

İhsan Varol'un eşinin ismi Ayşe Varol. Yönetmenlik yapan Ayşe Varol, eşinin kendisine şiddet uyguladığını açıklayıp mahkemeye başvurmuştu. 2014 doğumlu bir çocukları (oğlan) olan çifte 24 Mayıs 2018 tarihinde tek celsede boşandı.

Filmleri ve Dizileri :
Oyuncu :
2917 - Babam (Sinema Filmi)
2016 - Kaçma Birader (Polis)(Sinema Filmi)
2015 - Düğün Dernek 2: Sünnet (Belediye Sünnetçisi) (Sinema Filmi)
2014 - Recep İvedik 4 (Sinema Filmi)
2014 - 2015 - Kardeş Payı (Yiğit) (TV Dizisi)
2014 - Aşk Oyunu (Sinema Filmi)
1999 - 5 Maymun Çetesi (Kahveci)(TV Dizisi)