BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,77
ALTIN 2.507,70
HABER /  MAGAZİN

Ali Eşitmez kimdir Yıldız Tilbe'ye ne oldu intihar mı etti?

Yıldız Tilbe intihar etti haberleri sevgilisi Ali Eşitmez tarafından çıkarıldı. Ali Eşitmez yakınlarına söyledikleri sebebiyle ortalığı ayağa kaldırırken Yıldız Tilbe öfkelendi. Yıldız Tilbe intihar iddiasını yalanladı ve twitterdan açıklama yaptı.

Abone ol

Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe'nin intihar girişiminde bulunduğu iddiaları magazin dünyasını karıştırdı. İddialada göre Tilbe, platonik aşkı fotoğrafçı Ali Eşitmez için intihar etti. Peki kimdir bu Ali Eşitmez intihar iddiası gerçek mi?

İntihar iddiası Ali Eşitmez'in durumu çevresindekilerle paylaşarak “Yıldız’ın böyle bir şey yapmasından korkuyordum. Kendi adıma da Vatan Şaşmaz gibi olmaktan korkuyorum” demesiyle ortaya çıktı. Gündeme bomba gibi düşen bu iddia üzerine Tilbe'nin sevenleri, ünlü sanatçının sosyal medyadan peş peşe geçmiş olsun mesajları paylaştı.

Fotoğrafçı Ali Eşitmez’in Tilbe ile geçmişte yaşadığı ilişki yüzünden eşinden boşandığı biliniyor.  Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe'nin 2003 yılında çıkardığı albümünde yer alan 'Ama Evlisin' şarkısını evli fotoğrafçı Ali Eşitmez için yazdığı iddia edilmişti. Tilbe ise iddiaları reddetmişti.