BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.509,35
HABER /  MEDYA

Ali Bayramoğlu ve AK Partili vekil kavga etti yayın bitti

Yeni Şafak Gazetesi yazarı Ali Bayramoğlu AK Partili milletvekili Özlem Zengin ile iktidara yakın kanalda karşı karşıya geldi. Ali Bayramoğlu 'pes' deyip yayını terketti.

Abone ol

İktidara yakınlığı ile bilinen ÜLKE TV ekranları sıradışı bir canlı yayın terketmesine sahne oldu. AK Partili milletvekili Özlem Zengin ile iktidara yakın olan Yeni Şafak Gazetesi'nin yazarı Ali Bayramoğlu Erdoğan konusunda kapıştı. Ali Bayramoğlu ne demek istediğini AK Partili vekili bir türlü anlatamayınca canlı yayını terketti.

AK Parti'nin aldığı yüzde 41'lik oyda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tarafsızlığı bırakarak meydanlara çıkmasının da etkisi olduğunu söyleyen Ali Bayramoğlu kendisini AK Parti'nin yeni milletvekili Özlem Zengin ile kavga ederken buldu.

ALİ BAYRAMOĞLU ANINDA FATURA
Ali Bayramoğlu AK Partili vekille tartışınca 24 TV'deki programına son verildi. Ali Bayramoğlu 24 TV'de 'Yeni Türkiye' programını yapıyordu.

Ali Bayramoğlu 'Ben AK Parti neden oy kaybettiğini size anlattı. AK Parti yaptıklarında haklıydı haksızdı beni ilgilendirmez' diyerek AK Partili kadın vekile 'polemik' istemediğini söyledi.

Ancak AK Partili Özlem Zengin, ısrarla Erdoğan'ın haklı olduğunu savunmaya çalıştı.

ALİ BAYRAMOĞLU PES DEDİ TERKETTİ
Ali Bayramoğlu bunun üzerine 'Ben analizci olarak yayına katıldım. Siyasi parti temsilcisiyle, siyasi parti mantığı etrafında tartıştığım bir programdan hoşlanmıyorum. Bu yüzden müsaade ederseniz reklam arasında sizi başbaşa bırakayım" dedi.

Sunucu reklam arasına gittiğinde yayın o noktada bitirildi.