BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,88
ALTIN 2.430,01
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Ali Baba ve 7 Cüceler fragmanı-bomba sahne

Ali Baba ve 7 Cüceler fragmanı yayınlandı. Cem Yılmaz'ın yazdığı filmde usta isimler yer alıyor. 13 Kasım'da vizyona girecek Ali Baba ve 7 Cüceler'in sahneleri bomba!

Abone ol

Ali Baba ve 7 Cüceler  fragmanı yayınlandı Cem Yılmaz'ın birbirinden komik sahneleri ise bomba. Irina Ivkina, Çetin Altay, Yosi Mizrahi, Zafer Algöz ve Bahtiyar Engin gibi oyuncuların oynadığı film 13 Ekim'd vizyona girecek.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın merakla beklenen yeni filmi Ali Baba ve Yedi Cüceler'in ilk resmi fragmanı nihayet yayınlandı!

012.jpg
Geçtiğimiz saatlerde vizyon tarihi, afişi, web sitesi belli olan filmin, ayrıca filme ait görselleri yayınlanmıştı fakat filmin fragmanı ise halen sabırsızlıkla bekleniliyordu. Bu bekleyiş an itibari ile sona erdi ve merakla beklenen filmin fragmanı nihayet yayınlandı.

Cem Yılmaz'ın yazıp, yönettiği ve oynadığı film, Irina Ivkina, Çetin Altay, Yosi Mizrahi, Zafer Algöz ve Bahtiyar Engin gibi oyuncu kadrosuyla karşımıza çıkıyor. Komedi ile aksiyon sahnelerini birleştiren Cem Yılmaz'ın yeni filminin fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Cem Yılmaz'ın yeni filmi olan Ali Baba ve Yedi Cüceler'in resmi web sitesi açıldı. Bununla birlikte filme ait birçok görüntüler yayınlanırken, filmin vizyon tarihi de belli oldu. Tabii son olarak filmin afişi de görücüye çıktı.

Cem Yılmaz'ın yazıp, yönettiği ve oynadığı filmde, Irina Ivkina, Çetin Altay, Yosi Mizrahi, Zafer Algöz ve Bahtiyar Engin gibi oyuncular yer alıyor. Çekimlerin daha önce 30 Mayıs 2015'te Bulgaristan'da başladığını duyuran Cem Yılmaz, 140 kişilik teknik kadro ile filmi hazırladı.

Ali Baba ve Yedi Cüceler filmi, Zafer Algöz haricinde daha önceki filmlerine kıyasla farklı oyuncuların yer aldığı film olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Eğer hatırlayacak olursanız; GORA, AROG, Yahşi Batı ve geçen seneki Pek Yakında filminin üzerine aynı kadronun yeniden ortaya çıkması bir kısım kitle tarafından eleştirilmişti. Ayrıca Cem Yılmaz, bu filmde birden fazla karakteri de canlandırmış durumda. Halen filmin senaryosuna ait bilgi bulunmuyor. Bunun da yakında yayınlanacak olan fragman ile ortaya çıkmasını umuyoruz.