BIST 8.984
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.282,96
HABER /  GÜNCEL

Ali Ağaoğlu'na yasak edilen söz ne?

Reklam dönüşü yayını farketmedi. Ağaoğlu "söyleyeyim mi?" dedi, Cemercioğlu hemen "susturdu".

Abone ol

Ali Ağaoğlu TV8'deki Böyle Bir Şey var mı programına katıldı. Programa reklam arasından sonra stüdyoya dönüşte kameralara takılan enterasan bir diyaloğ damga vurdu. Ağaoğlu "söyleyeyim mi?" dedi, Cemercioğlu "susturdu".

Gazeteciler.com'daki habere göre, TV8'de canlı yayına konuk olan Ali Ağaoğlu, Cengiz Semercioğlu ile yakın diyaloğunu gösteren samimi bir yayın çıkarttı. Semercioğlu, Ali Ağaoğlu'nun araba koleksiyonuna hayranlığını ifade edince "gel istediğini al kullan" karşılığını aldı.

Lüks araçlarını isteyen herkesle paylaştığını söyleyen Ağaoğlu, "Kendime bir tek arabalar için para harcarım. Ben arabaları tepe tepe kullanırım, garajda tutup sevmem öyle... Şantiyelere bile giderim bunlarla... Hatta köylerin tepelerine, ava gittiğim de vardır. Hakkını veririm yani" dedi.

OFİSİN BAHÇESİNDE CEYLAN BESLİYOR

Doğaya ve hayvanlara düşkün olduğunu anlatan Ali Ağaoğlu, ofisinin bahçesinde ceylan ve keklik beslediğini anlattı. Tamamen organik beslenmeye çalıştığını kaydeden ünlü işadamı, dometisini, biberini, patlıcanını da o bahçede yetiştiriyormuş.

KADINLAR ARABAYA MI ONA MI BAKIYOR?

Kadınların sürekli olarak cebine mesajlar attığını, arabasının camına telefon numaraları yazdıklarını aktaran Ali Ağaoğlu, ayrıldığı sevgilisi ile bir daha birleşmeyeceklerini şu anda yalnız olduğunu açıkladı.

Kadınlara, lüks arabalarının mı yoksa Ali Ağaoğlu'nun mu çekici geldiği şeklindeki bir soruya da ünlü işadamı şöyle yanıt verdi;

"Ali Ağaoğlu'na geliyor kadınlar tabi ki... Ali Ağaoğlu genç yakışıklı bir adam. Arabalara telefon numaralarını bırakan oluyor. Ben günlük, gecelik ilişki yaşamam. Benim özelimde bir istikrarım vardır. Telefonuma günde bilmem kaçtane mesaj gelir. Hiçbirine dönmem. Ben eğer o kadınla oturup elektrik almıyorsam mümkün değil. Ben balık burcuyum, duygusal adamım".

REKLAM DÖNÜŞÜ İLGİNÇ DİYALOG

Ali Ağaoğlu ile Cengiz Semercioğlu reklam arasına giden program sonrasında ilginç bir diyalogla kamerala yakalandılar.

Jeneriğin döndüğünü farketmeyen Ali Ağaoğlu kahkaha atarak;
-"Televizyonda söyleyeyim mi?" diyerek Cengiz Semercioğlu'nu sıkıştırdı.
Cengiz Semercioğlu yayında olduklarını farkederek hemen lafı aldı ve;
-"Söyleme yayındayız" dedi.

Kahkahalar içinde kameralara yakalanan ikilinin arasındaki bu özel muhabbet merak konusu oldu.

İşte kameraya yakalanan o diyalog;