BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.511,77
HABER /  GÜNCEL

Ali Ağaoğlu öyle bir bomba patlattı ki!

Habertürk 'arsa skandalı' dedi Ali Ağaoğlu'nu hedef aldı. Ağaoğlu'ndan ise yanıt gecikmedi. Ağaoğlu, hem Habertürk'ü hem de Altaylı'yı böyle ti'ye aldı!

Abone ol

İNTERNETHABER / Habertürk'ün "Ağa'ya beleş Milli Emlak'tan döndü!" başlıklı haberine İşadamı Ali Ağaoğlu'ndan yanıt gecikmedi. Ağaoğlu gazetelere verdiği tam sayfa ilanla Habertürk'ü ve gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı'yı hedef aldı ve son yılların en ilginç ilanına imza attı!

Habertürk, dün yayımladığı haberle 2B Yasası'ndan faydalanan işadamı Ali Ağaoğlu'na ait Çekmeköy'de bulunan iki arsanın küçük gösterilip devlete daha az para ödeneceğini iddia etmişti.

AĞAOĞLU'NDAN ALTAYLI'YA KIYAK

Kendisiyle ilgili Habertürk'te yer alan bu habere sinirlenen Ali Ağaoğlu, bugün tüm gazetelere 'Ağaoğlu'ndan Altaylı'ya kıyak' başlığıyla verdiği ilanla Altaylı'yı resmen yerden yere vurdu.

BELKİ MEMLEKETE BİR FAYDAN OLUR!

İlanda kendine ait arazileri yayınlatan Ağaoğlu, haberde iddia edilen iki arazinin kendisine ait olmadığını savunarak Altaylı'yı şu sözlerle ti'ye aldı;

"İlgini çeken bir arsa olursa yardımcı olurum. Tekliflere açığım. Belki bu say
İŞTE HABERTÜRK'TE DÜN YER ALAN O HABER;
AĞA'YA BELEŞ MİLLİ EMLAK'TAN DÖNDÜ

2B Yasası nedeniyle Tapu Kadastro, 2B Yasası dolayısıyla işgal altındaki arsaları ölçüp yüzölçümlerini Hazine'ye bildirdi. Hazine'ye bildirilen 65 bin arsanın içinde en önemli hata, Çekmeköy'deki 2 arazide çıktı. İşin ilginç yanı her iki arazi de ünlü işadamı Ali Ağaoğlu'yla bağlantılı.
ede bir yatırım yaparsın da memlekete bir faydan olur"

ONU DA SATIN ALACAĞIM

İlanın sonuna ise bir not düştü Ağaoğlu... Doğrudan Altaylı'ya hitaben yazılan bu nottaki gönderme ise dikkatlerden kaçmadı; "Çarpıtılmış haberinizde yer alan 91 ada 1 parsel numaralı alan bana ait değildir. Seni yalancı çıkarmamak için onu da satın alacağım"
 
HABERTÜRK HARİÇ TÜM GAZETELERDE

İşadamı Ali Ağaoğlu'nun Habertürk'ü ve Fatih Altaylı'yı hedef alan ilanını tüm gazeteler yayınladı. 

İŞTE AĞAOĞLU'NUN OLAY YARATAN O İLANI:

"Ben Ali Ağaoğlu. Elhamdülillah Ofluyum. Ama doğma büyüme Ümraniyeliyim. Ümraniye markasının değerini yükseltecek projelerle
Türkiye'de markalı konut dönemini ilk ben başlattım.

Hayatımın en önemli yatırımlarını da, en fazla arsa yatırımımı da Ümraniye ve Çekmeköy'de yaptım.

Bana açıkça düşmanlık etmeyi iş edinmiş zihniyete buradan sesleniyorum.

Yalan yanlış bilgilerle iş yapmayı adet edindin. Düşmanlık yapacaksan bari doğru dürüst yap!

Şimdi, Çekmeköy'de şirketime kayıtlı dört yüz dönüme yakın arazinin listesini buradan ilan ediyorum. Bunları da araştırıp incele.

İlgini çeken bir arsa olursa yardımcı olurum. Tekliflere açığım.

Belki bu sayede bir yatırım yaparsın da, memlekete bir faydan olur"