BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.510,73
HABER /  GÜNCEL

Ali Ağaoğlu ile ilgili son dakika

İstanbul ve Ankara'da düzenlenen yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda gözaltına alınan Ali Ağaoğlu serbest bırakılacağı iddia ediliyor.

Abone ol

İSTANBUL'daki operasyonda gözaltına alınan kişiler bugün adliyeye sevkedildi. Ali Ağaoğlu da bu kişiler arasında. 51 kişilik bir grup adliye önünde Ali Ağaoğlu'nu bekliyor.

Ağaoğlu'nun medyaya serbest bırakıldığı haberleri düştü ancak henüz serbest bırakma yok. 

Ağaoğlu savcılık makamına verdiği ifadeyi tamamladı. Henüz serbest bırakılmadı ancak serbest bırakılacağı yönünde bilgiler var.

CEO'DAN AÇIKLAMA

Ağaoğlu CEO'su Hasan Rahvalı, Ali Ağaoğlu'nun serbest bırakılmasına karar verildiğini ve bunun için işlemlerin başlatıldığını iddia etti. Ağaoğlu’nun Avukatı Adnan Uğur Kılıç ise, savcılık sorgusunun tamamlandığını söyleyerek “Bekliyoruz” dedi.

YAKINLARI İZDİHAM YARATTI

22602197.jpg

Yolsuzluk ve rüşvet operasyonu kapsamında 3 gündür Emniyet Müdürlüğü’nde gözaltına olan işadamı Ali Ağaoğlu sabah savcılığasevk edilirken 70-80 kişilik yakını da Ağaoğlu’nu görebilmek için Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na koştu. Saat 11.30 sıralarında Ağaoğlu’nun savcılık sorgusundan sonra serbest kaldığı haberi duyulunca dışardaki yakınları kapıya akın etti.

Bu sırada yaşanan arbede sırasında güvenlik görevlileri yetersiz kalınca çevik kuvvet çağırıldı. Adliyenin girişine gelen çevik kuvvet ekipleri kapıda Ali Ağaoğlu’nu bekleyen bu sırada taşkınlık yapan yakınlarını kalkanlarla itekleyerek kapıdan uzaklaştırdı. Karşık kaldırıma kadar gönderilen Ağaoğlu’nun yakınları burada beklemeye başladı.

screen-shot-2013-12-20-at-2.42.50-pm.png