BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.506,82
HABER /  EKONOMİ

Ali Ağaoğlu AK Parti'ye oy veriyor mu?

Konut sektörünün dev ismi Ağaoglu'nun sahibi Ali Ağaoğlu, AK Parti'ye oy veriyor mu? Merak edilen soruya ünlü işadamı cevap verdi.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- Ali Ağaoğlu, AK Parti icraatlarını ve Başbakan Erdoğan'a övgüler yağdırdı.

İşadamı Ali Ağaoğlu, Kanaltürk'te canlı yayınlanan ve gazeteci Candaş Tolga Işık'ın sunduğu "Bunu konuşalım" programına konuk oldu.

Işık, Ağaoğlu'na Başbakan Erdoğan'a yaptığı ziyareti sordu. Başbakan Erdoğan'a yırtık kotla davetiye götüren ve medyada çok konuşulan ziyaretle ilgili gelen eleştirilere Ağaoğlu, şu


0.20121006144248.jpg
ALİ AĞAOĞLU'NDAN ARSA TÜYOSU


Ali Ağaoğlu'na seyircilerden gelen bir soru İstanbul'daki arsa fiyatlarına ilişkin oldu.

Ağaoğlu da izleyiciler için müthiş bir tüyo verdi.

İSTANBUL'DA ARSA FİYATLARI NEDEN YÜKSELECEK? Bu haberden okuyabilirsiniz.

cevabı verdi:

ERDOĞAN'DAN O ZİYARETTE BİR ŞEY İSTEDİ Mİ?

"Maslak'ta yapılan projenin lansmanını Dubai'de yaptık. Sayın Başbakana davetiyesini götürmüştüm. Ama kongresi olduğu için gelemeyeceğini söylemişti. Yaklaşık 1.5 saat görüştük sayın Başbakanımla. Ondan önce Diyarbakır ziyareti olmuştu onu konuştuk. Yırtık kotla gitmiştim. Üstü açık arabamla gittim. Farklı yorumlandı. Hayatımda hiçbir şekilde kimseden bir şey istemedim. İsteyecek olsam üstü açık Rolls royce ile gittim. İsteyecek olsam. Sayın Başbakanımız Türkiye'nin en zeki insanlarından biri. önce o adama arabayı herhalde müsait bir yere koy der."

SAĞ GÖRÜŞLÜ İNSANIM

Işık'ın "AK Partili misiniz, AK Parti'ye oy veriyor musunuz?" sorusuna Ağaoğlu, siyasi görüşünü ve AK Parti iktidarının icraatlarını öven sözlerle cevap verdi:

"Genelde sağ görüşlü bir insanım. Rahmetli Özal felsefesinde olan liberal bir insanım. Particiliğim yoktur Ankara'ya hiç gitmem. Allah göstermesin cenaze olursa belki giderim. Ama Türkiye siyasi istikrarı yakaladığı dönemlerde hep atılımlarını yapmıştır. 10 senedir de gerçekten AK Parti iktidarıyla Türkiye siyasi istikrarını yakalamıştır. Ve inanılmaz büyüme performansı göstermiştir. Particiliğim yoktur ama AK Parti'yi iş anlamında kesinlikle başarılı buluyorum. "

TÜRKİYE 4 KAT BÜYÜDÜ

Gazeteci Tolga Işık'ın Tayyip Erdoğancısınız yani" sözüne karşılık Ağaoğlu, sözlerine şöyle devam etti:

"Ben işini iyi yapana her zaman saygı duyarım. Benim için her zaman kardeşimden daha öndedir. AK Parti iktidarıyla sayın Başbakanımız liderliğinde gerçekten bu ülkeyi 220 milyar dolar milli hasıla ile aldı. Bugün 800 milyar doların üstünde hasılaya getirdi. Türkiye'yi 10 yılda 4 kat büyüttü. Bunu inkar etmek mümkün değil. AK Parti iktidarından önce de piyasada iş yapan üç büyük firmadan birisiydik. O zaman 500 daireli siteler yaptığımız zaman bizi millet hayretle karşılıyorlardı. Şu an bin dairenin altındaki siteler biz küçük diyoruz. Herkes büyüdü. Gelir adaleti sağlanabilidi mi? Orada eksiğimiz var ama neticede ülke büyüdüğü zaman oradan herkes payını alacak? "