BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,77
ALTIN 2.523,40
HABER /  GÜNCEL

Ali İsmail Korkmaz davasına katıldı

Eskişehir’deki Gezi Parkı olaylarında hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz’ın öldürülmesi ile ilgili 4’ü polis 8 sanığın yargılandığı davaya...

Abone ol

Eskişehir’deki Gezi Parkı olaylarında hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz’ın öldürülmesi ile ilgili 4’ü polis 8 sanığın yargılandığı davaya, Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş da katıldı.
Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın 3. duruşmasında tutuklu yargılanan sanıklardan polis memuru Mevlüt S., fırıncı İsmail K., Ramazan K., Muhammet V. ve fırın işçisi Ebubekir H. ile tutuksuz yargılanan polis memurları Şaban G., Hüseyin E. ve Yalçın A. hazır bulundu. Duruşmaya Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, milletvekilleri İlhan Cihaner, Gökhan Günaydın, Aykut Erdoğdu, Muharrem Işık, Hüseyin Aygün, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, HDP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Sırrı Süreyya Önder de katıldı.
Duruşma öncesinde Kayseri Adliyesi etrafında geniş güvenlik önlemleri alınırken, Erkilet Bulvarı da kurulan bariyerlerle trafiğe kapatıldı.
(İHA)