BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MAGAZİN

Aleyna Tilki rezaletine bakanlık el koydu

Aleyna Tilki gay barda sahneye çıkınca olay oldu. Jartiyerli gay dansçılarla sahne alan Aleyna Tilki'ye Müge Anlı da tepki gösterdi. Aleyna Tilki için bakanlık da harekete geçti.

Abone ol

Aleyna Tilki'nin son görüntüleri tartışma yarattı! Henüz 16 yaşında olan Tilki'nin İstanbul'da çoğunlukla eşcinsellerin gittiği bir barda sahne aldığı ortaya çıktı. Görüntülerin yayınlanması üzerine 3 bakanlığın harekete geçtiği ve bu tür eğlence merkezlerindeki kontrollerin daha da artırılacağı kaydedildi.

16 yaşındaki Aleyna Tilki, sahne aldığı barlar ve yaşının küçüklüğüyle tartışılmaya devam ediyor.

Aile Bakanlığı genç kızın ailesini geçtiğimiz günlerde ziyaret ederek Aleyna'nın sahne almasının yasak olduğunu belirtti. Ancak genç şarkıcı dün akşam Maslak'ta bir gece kulübünde sahne aldı.

MÜGE ANLI'DAN TİLKİ AİLESİNE TEPKİ

Genç şarkıcının İstanbul'daki bir barda sahne aldığına ilişkin görüntülerin yayınlanması üzerine Müge Anlı'da canlı yayında Tilki'nin ailesini uyararak, bilmeden de olsa yapılanların çocuk istismarına girdiğini söyledi. Ünlü isim devletin gerekirse bu tür çocukları, istismarın önüne geçebilmek adına ailelerin ellerinden alabileceğini kaydetti.

İşte Aleyna Tilki'nin sahne aldığı o bar;