BIST 9.768
DOLAR 32,56
EURO 35,01
ALTIN 2.438,00
MAGAZİN

Aleyna Tilki ince topuklu ayakkabılarla yürürken büyük bir çaba harcadı

Her yaptığı olay olan 17 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki, ince topuklu ayakkabıyla yürümekte zorlandı. Aleyna, o anların videosunu kendi hesabından paylaştı.

17 yaşındaki Aleyna Tilki'nin topuklu ayakkabıyla resmen imtihan verdi. İnce topuklulular zorlanan Aleyna neredeyse düşüyordu.

TOPUKLU AYAKKABIYA MERAK SARDI

Yaptıklarıyla, söyledikleriyle sürekli gündeme gelmeyi başaran 17 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki, bu aralar topuklu ayakkabılara merak sardı. Merak sarmasına sarsın ama henüz topuklu ayakkabılarla yürümeyi başaramıyor. Aleyna Tilki VIP minibüse yürümekte zorlandı.

Aleyna Tilki Kimdir?

2000 yılında dünyaya gelen Aleyna Tilki aslen Konyalıdır. Şu anda halen lise öğrencisi olan Aleyna Tilki 1,65 boyunda ve 48 kilodadır. Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında Gesi Bağları'nı söyleyerek hafızalara kazınan Aleyna Tilki Cevapsız Çınlama şarkısı ile popüler olmuştur. Son zamanlarda en çok dinlenen şarkılardan biri olan "Cevapsız Çınlama" şarkısı Emrah Karaduman desteğiyle güçlendirmiştir. Kazandığı para ile müzik eğitimini sürdüreceğini belirten Aleyna Tilki'nin annesi ise Trabzon Ofludur. Verdiği özel bir röportajda sesini annesinden aldığını ifade eden Aleyna Tilki çok ufak yaşlardan itibaren böyle bir yeteneğinin olduğunu ve annesinin onu hep desteklediğini belirtti.

Sitene Ekle
Etiketler