BIST 9.069
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.326,13
HABER /  GÜNCEL

Alex Stoch'u kafasından silip attı

Kaptan Alex ile Mersin maçında sahada fırça attığı Stoch arasındaki gerilim dün de devam etti. Brezilyalı yıldızın, Stoch'a pas atmaktan kaçındığı dikkat çekti.

Abone ol

Fenerbahçe'nin Brezilyalı kaptanı Alex de Souza ile Stoch arasında geçtiğimiz hafta Mersin İdman Yurdu maçında başlayan gerilim dün gece Samsunspor karşılaşmasında da devam etti.

Mersin'de yakaladığı net fırsatları harcayan ve pas hataları yapan Slovak futbolcuya çok sinirlenen ve sahada fırça atan Alex, karşılaşmanın ardından ise, "Saha içinde olan sahada kalır. O anda nabızlar yüksekken, bazen böyle tepkiler verebiliyorsunuz. Maç bitti 10 dakika sonra bizim arkadaşlığımız aynı şekilde devam ediyor. Bundan sonra da birbirimize böyle tepki verebiliriz. Maçın tansiyonuyla insanlar birbirine tepki verebilirler. Fakat bunlar saha içinde kalır" demişti.

STOCH ŞAŞIRDI
Ancak ikilinin arasındaki gerginliğin sahada kalmadığı dün gece görüldü. Brezilyalı futbolcunun, özellikle ilk yarıda uygun pozisyonlarda bile Stoch'a pas atmaktan kaçındığı dikkat çekti. 64. dakikada korner atmaya giderken oyuncu değişikliğinde tabelada numarasını gören Stoch'un çok şaşırdığı da gözlerden kaçmadı.

KADRO SÜRPRİZİ
Bu arada Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman kadroda son dakika sürprizi yaptı. Tecrübeli teknik adam, maç günü son anda karar değiştirerek Caner'in yerine Stoch'u, Bienvenu'nun yerine ise Semih'i ilk 11'e koydu.