BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,87
ALTIN 2.431,60
HABER /  SPOR

Alex GSye kafayı taktı

FB'nin yıldızı Alex, "GS bu haftaki maçını seyircisiz oynayacaktı ancak cezayı paraya çevirdiler" dedi.

Abone ol

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Alex de Souza, Denizlispor maçına kazanmak için çıkacaklarını belirterek, ''Şampiyonluğu istiyorsak, son bir kez daha goller atmamız gerekecek'' dedi.

Alex, kendisine ait internet sitesinde yaptığı açıklamada, çok heyecanlı bir şampiyonanın finaline geldiklerini ve her şeyin ligin son haftasına kaldığını ifade etti.

Son haftada, ligden düşmeme mücadelesi veren Denizlispor ile karşılaşacaklarını, rakipleri Galatasaray'ın ise UEFA Kupası'na gidebilmek için çaba gösteren Kayserispor ile oynayacağını hatırlatan Alex, görüşlerini şöyle açıkladı:

''Galatasaray da bu haftaki maçını seyircisiz oynayacaktı ancak onlar bu cezayı para cezasına çevirdiler. Bizim oynadığımız gibi seyircisiz oynayacaklardı ama bu son değişiklikle taraftarlarının desteğini alabilecekler. Biz kendi işimize bakmak zorundayız. Denizlispor'u yenmek kolay değil ama kazanmak için oraya gidiyoruz ve kazanacak gücümüz var. Lig süresince, neredeyse her maçımızda gol attık. Üçüncü şampiyonluğu istiyorsak, son bir kez daha goller atmamız gerekecek.''