BIST 9.468
DOLAR 32,60
EURO 34,84
ALTIN 2.495,36
GÜNCEL

Alex De Souza Serhat Akın'ı ağlattı! Çok sert açıklamalar yaptı

Twitch canlı yayınında Alex de Souza'nın veda görüntülerinin paylaşılması Fenerbahçeli eski futbolcu Serhat Akın'ı duygulandırdı. Gözyaşlarına hakim olamayan Akın Brezilyalı futbolcunun kulüpten gönderilişyle ilgili sert açıklamalarda bulundu.

Alex de Souza, Fenerbahçeli eski futbolcu Serhat Akın'ı ağlattı. Twitch canlı yayınında bir takipçisinin Alex de Souza'nın veda görüntülerini paylaşması Sehar Akın'ı duygulandırdı. Gözyaşlarına hakim olamayan Akın, Brezilyalı futbolcunun kulüpten gönderilişiyle ilgili sert açıklamalar yaptı. Akın, “Bu şekilde kim yolladıysa onu sevmiyorum. Kimseden de korkum yok” ifadelerini kullandı.

 İşte Serhat Akın’dan Alex açıklamaları;

“Çocukluğum Fenerbahçe ile geçti. Ben Fenerbahçe’de doğdum, Fenerbahçe’de öleceğim. Tüm samimiyetimle şunu söylemek istiyorum. Abuk sabuk şeyler Türkiye’de gündem oluyor, demek ki sesimiz bir yerlere gidiyor. Benim korkum Allah’tandır sadece.”

“ALEX’İ BU ŞEKİLDE KİM YOLLADIYSA ONU SEVMİYORUM”: “Alex’in bu şekilde yollanmasına kim yol açtıysa, kim sebep olduysa ben onu sevmiyorum. Fenerbahçe taraftarı olarak söylüyorum bunu. Nasıl 5-6 yaşında Fenerbahçe formasıyla dolaşırken, aynı o duygularla söylüyorum. Fenerbahçe büyük bir camia. Böyle bir büyük değeri, bu şekilde yollamak bize yakışmadı. Kimseden de korkum yok. Bu adamı omuzların üstünde yollamamız lazımdı. Moralim çok bozuk, çok sinirliyim.”

Sitene Ekle