BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.435,90
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

ALES sinav sonuclari 19 Kasım OSYM sorgu ekrani

ALES sinav sonuclari sonbahar dönemi 19 Kasım 2017 merakla bekleniyor. ALES sınav sonuçları ne zaman açıklanacak ÖSYM sorgu ekranı belli oldu mu? ALES sınav sonuçları açıklandığı andan itibaren internethaber'de.

Abone ol

Binlerce öğrencinin merakla beklediği ALES sınav sonuçları her an açıklanabilir. ALES sınav sonuçları açıklandığı andan itibaren haberimizden öğrenebilirsiniz.

19 Kasım 2017 tarihinde gerçekleştirilen ALES için ÖSYM tarih verdi ve ALES sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun cevabı bulundu.19 Kasım 2017 tarihinde yapılan ALES sınavının sonuçları henüz açıklanmadı.  Fakat ÖSYM sınav takviminden duyurduğu haberle ALES'in ne zaman açıklanacağını söyledi.

ALES SINAV SONUCU NE ZAMAN AÇIKLANACAK? ALES sınav sonucunun açıklanma tarihi belli oldu. ÖSYM tarafından açıklanan akademik takvime baktığımız zaman ALES sınav sonucu 21 Aralık tarihinde açıklanacak. 

ALES SINAV SONUCU NEREDEN ÖĞRENİLECEK? Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan ALES sınav sonuçları için sınava giren adaylar sabırsızlanıyor.ALES sonuçları,ÖSYM'nin sonuç açıklama sistemi ve aynı zamanda Aday İşlemleri Sistemi üzerinden erişime açılacak. Sınav sonuçlarını öğrenmek isteyen adayların sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından ÖSYM'nin sonuç açıklama sistemine veya Aday İşlemleri Sistemi'ne giriş yapması gerekmektedir.