BIST 9.742
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.423,88
HABER /  EKONOMİ

Aldığı karar onu çok üzdü!

THY Teknik A.Ş. Genel Müdürü İsmail Demir 45 personelinin işten çıkarılması ile ilgili konuştu...

Abone ol

GREV yasağını protesto eden 45 çalışanın iş akdine son verilmesiyle ilgili konuşan THY Teknik A.Ş. Genel Müdürü İsmail Demir, "Üzülerek aldığım bir karardı artık geri dönüşü yok" dedi.

Havacılık iş kolunda grev yasağını getiren kanun teklifini protesto için iş yavaşlatma eylemine katılan 45 Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. çalışanın iş akdine son verilmesiyle ilgili Teknik A.Ş Genel Müdürü İsmail Demir açıklamalarda bulundu.

GECE VARDİYASI İŞE DEVAM ETTİ

İş yavaşlatma eyleminin ilk gününde yürüyen işlerde aksamalar yaşandığını söyleyen Demir, "Gündüz vardiyasına gelecek olan arkadaşlar iş yavaşlatma eylemine katıldığı için başka tedbirler almak zorunda kaldık. Gece vardiyasında bulunan arkadaşlar gündüz işe devam ettirdik. Ama doğrudan yolcunun hissedeceği bir aksaklık olmadı" dedi.

SÜREÇ BAŞLAMIŞTI ARTIK YAPABİLECEK BİR ŞEY YOK

45 kişinin işine son verildiğini ve bunun için eleman eksikliğini gidermek için personel alımı yaptıklarını belirten Demir, "Biz böyle bir şeyin olmasını istemiyorduk. En üzülerek aldığım kararlardan bir tanesidir. Keşke arkadaşlarımız böyle bir olay içerisinde olmasalardı. Olay olduktan sonra süreç başlamıştı artık yapabileceğimiz bir şey yok" diye konuştu.