BIST 9.567
DOLAR 32,50
EURO 34,78
ALTIN 2.487,49
HABER /  GÜNCEL

Aldatılan kadından şoke eden itiraf!

Zaten üç çocuğu olan Aygül Ş. nüfus kayıtlarına göre dört çocuğu bulunduğunu öğrenince şoke oldu.

Abone ol

Şiddet uyguladığı gerekçesiyle kocasına boşanma davası açan Aygül Ş. mahkemede, eşinin kendisinden habersiz başka bir kadından çocuk yapıp nüfusta üzerine kaydettirdiğini öğrendi.

Sabah'tan Dilak Yaman'ın haberine göre; zaten üç çocuğu olan Aygül Ş. nüfus kayıtlarına göre dört çocuğu bulunduğunu öğrenince şoke oldu.

Filmlere konu olabilecek olay şöyle gelişti: Aygül Ş., Şenol Ş.'den ayrılmaya karar verip üç çocuğuyla Almanya'da ailesinin yanında yaşamaya başladı. Alman makamlarına başvurup, orada boşandı. Alman mahkemesinin kararının Türk mahkemelerince de tanınması için İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurdu. Mahkeme bu kararı tanıdı fakat eşi Şenol Ş. kendisi hakkında açılan davayı temyiz etti. Gerekçe olarak da Aygül Ş. ile hâlâ ilişkisi olduğunu ve bu ilişkiden bir de çocuk dünyaya geldiğini iddia etti. Bu iddia üzerine nüfus müdürlüğüne giden Aygül Ş., üzerine kayıtlı " Ümmü Ayşe Eymen" isimli bir çocuğu daha olduğunu öğrendi. Yaşadığı şaşkınlık sonrası eski eşinden şikâyetçi oldu.

'BEN DOĞURMADIM'

Aygül Ş., şikâyet dilekçesinde Şenol Ş. ile 2006'dan beri görüşmediğini ve çocuklarıyla beraber Almanya'da yaşadığını belirtti. Çocuğun doğum belgesi üzerindeki kimlik bilgilerinin kendisinin, fakat yazı ve imzaların başkasının olduğunu kaydetti. Hatta Aygül Ş., söz konusu çocuk doğduğu sırada İstanbul'da bile olmadığını kaydedip bunu ispatlamak için Almanya'dan İstanbul'a giriş ve çıkış tarihlerinin de tespit edilmesini talep etti. Aygül Ş. ifadesine, eski eşi Şenol Ş.'nin, 2013'te "Muhammet İbrahim" adli bir çocuğu da kendi nüfusuna kaydettirdiğini ve anne adının "Madina" olduğunu iddia etti.

Bu iddialar üzerine Şenol Ş. hakkında soruşturma başlatıldı. Soruşturma sonunda çocuğun 13 Ocak 2011'de Küçükçekmece'deki bir hastanede doğduğu fakat 2012'de Fatih Nüfus Müdürlüğü'ne müracaat edilerek sahte doğum belgeleri ile nüfusa kaydettirildiği tespit edildi. Şenol Ş. için "resmi belgede sahtecilik " suçları kapsamında hapis istemiyle dava açıldı.