BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.507,80
POLİTİKA

Albayrak'tan Afrin açıklaması! Bu topraklar üzerinde plan yapanlar...

Albayrak, 'Kahraman ordumuz Afrin'de cesaret ve kararlılıkla hedeflerimize doğru yürüyor. Kimsenin toprağında gözümüz yok. Bu topraklar üzerinde plan yapanlar bitmeyecek ama bu millet bu devlet Allah'ın izniyle kıyamete kadar sahip çıkacak' dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak "Şehit Yakınları ve Gazilere Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih" töreninde önemli açıklamalar yaptı.

Enerji Bakanı Berat Albayrak "Cumhurbaşkanımız ne dedi "Bir gece ansızın geliriz" dedi. İşte "İnlerinize kadar gireceğiz" dedi. Bir gece ansızın geldik, inlerine kadar da girdik. Kahraman ordumuz Afrin'de cesaret ve kararlılıkla hedeflerimize doğru yürüyor. Kimsenin toprağında gözümüz yok" dedi

Enerji Bakanı Berat Albayrak'ın konuşmalarından satır başları; İşte şehitler tepemizi boş bırakmayan şehitlerimizin emanetine sahip çıkıyoruz, kimsenin gözü arkada kalmasın. Bizler her şart ve koşulda şehit ailelerinin yanında olacağız.

ÖBÜR TARAFTA DA ŞAHİT EDECEĞİM

Bu ülkenin başında öyle bir Cumhurbaşkanı var ki, buradaki aileler gibi aynı havayı ve imanı teneffüs eden bir Cumhurbaşkanı var bu ülkenin başında.Ben buna şahitlik ettim, en çok da buna 15 Temmuz gecesinde de şahitlik ettim. Öbür tarafta da şahitlik edeceğim ve diyeceğim ki "Bu ülkenin başında canını, gözünü kırpmadan feda etmeye hazır bir lider ve başkomutan vardır.

KİMSENİN TOPRAĞINDA GÖZÜMÜZ YOK

Kimsenin toprağında gözümüz yok. Cumhurbaşkanımız ne dedi "Bir gece ansızın geliriz" dedi. İşte "İnlerinize kadar gireceğiz" dedi. Bir gece ansızın geldik, inlerine kadar da girdik. Kahraman ordumuz Afrin'de cesaret ve kararlılıkla hedeflerimize doğru yürüyoruz. Milli çıkar ne gerekiyorsa yaparız. Türkiye'nin güvenliğine yönelik bütün tehlikelere karşı büyük kararlılıkla devam edeceğiz. Bu dönemdeki mücadele tarihtekinden çok daha zor.

Sitene Ekle
Etiketler