BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,96
ALTIN 2.435,32
HABER /  GÜNCEL

Albayrak: Mesut Yılmaz ve eşinin haberi yok

Mesut Yılmaz'a olan yakınlığıyla bilinen iş adamı Abdurrahim Albayrak, Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz'ın, oğullarının ölümünden haberlerinin olmadığını söyledi. Mesut Yılmaz ve eşi acı haberi İstanbul'a inince öğrendi.

Abone ol

Beykoz'daki evinde ölü bulunan Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın 38 yaşındaki oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu morgundan alındı. Adli Tıp Kurumu önünde cenaze aracından inen iş adamı Abdurrahim Albayrak gazetecilere açıklama yaptı. Albayrak'ın yaptığı açıklamaya göre Mesut Yılmaz ve eşinin ABD'den Türkiye'ye dönüş yolundayken bulundukları uçakta oğullarının hayatını kaybetmesinden haberdar değildi.

Albayrak, "Üzüntümüz çok büyük. Maalesef Mesut Yılmaz beyin ve Berna hanımın haberleri yok. Çünkü ABD'ye bir tedavi için gitmişlerdi. Normal gelişleri bu akşamdı. Sabah olay olduğunda uçaktaydılar. Şu anda haberleri yok. Ben de havalimanı gideceğim uçaktan almak için. Zaten uçakta internetleri kapattırdık ki  kimse bilgi veremesin ona. Ama nasıl söyleyeceğiz nasıl yapacağız Allah bilir" diye konuştu.

MESUT YILMAZ TÜRKİYE'YE DÖNDÜ: Eski Başbakan Mesut Yılmaz, büyük oğlu Yavuz Yılmaz’ın Beykoz'daki evinde ölü bulunmasının ardından ABD’den İstanbul’a döndü. Yılmaz çiftine oğulları Yavuz Yılmaz'ın ölüm haberi burada verildi.

Sabah saatlerinde Beykoz’daki evinde ölü bulunan eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın 38 yaşındaki oğlu Yavuz Yılmaz’ın cenazesi Adli Tıp Kurumuna kaldırılmıştı. Durumdan habersiz olan Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz ise akşam saatlerinde ABD’den Türkiye’ye döndü. 

Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz kimdir neden intihar ettiMesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz kimdir neden intihar ettiMesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz kimdir neden intihar ettiMesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz kimdir neden intihar ettiHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN