BIST 9.805
DOLAR 32,51
EURO 34,96
ALTIN 2.430,25
HABER /  GÜNCEL

Albaydan FETÖ’ye 400 bin TL himmet

Hava Kurmay Albay Enis Bahadır Çınar’ın 400 bin liralık himmeti teröristbaşı Gülen’in sağ kolu Özcan’a büyük methiyeler dizerek teslim etmiş. İşte detaylar...

Abone ol

FETÖ 400 bin liralık himmet belgesi ortaya çıktı. AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski avukatı Ali Özkaya'nın paylaştığı delil, FETÖ'nün dini duyguları nasıl istismar edip himmet topladığını gözler önüne serdi.

Buna göre Akıncı Hava Üssü iddianamesine de giren belgeye göre Emekli Hava Kurmay Albay Enis Bahadır Çınar, teröristbaşı Fetullah Gülen'in sağ kolu Mustafa Özcan'a dilekçe karşılığında 400 bin TL himmet verdi.

Sabah'ın haberine göre, Akıncı Hava Üssü davasında müşteki olan milletvekili Ali Özkaya, twitter hesabından himmet belgesinin fotoğrafını paylaştı ve "Akıncı Davası'ndan bir belge: Emekli Kurmay Albay 17-25 Aralık ve 30 Mart'tan sonra FETÖ'ye yıllık 400 bin TL himmet ödüyor. Şimdi sorsan FETÖ'cü değilim der" ifadelerini kullandı.

"Himmet bedeli" başlığı verilen metinde; "Yüce Allah var, gam keder yok. Zat-ı muhterem Hoca Efendimiz Fetullah Gülen Hazretleri önderliğindeki sevgi seliyle tüm dünyamızı bir güneş gibi aydınlatan ve kucaklayan muhabbet için yıllık 400 bin (Dörtyüz bin) TL himmet bedelini ödedim" deniliyor. Metinde, FETÖ Türkiye İmamı Mustafa Özcan'ın himmeti aldığına dair imzası da yer alıyor..