BIST 9.635
DOLAR 32,45
EURO 34,51
ALTIN 2.476,21
HABER /  DÜNYA

Alay ederken elendiği soruya bakın!

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılan üniversite öğrencisi, alay ettiği yarışmacılardan beter hale düştü. İlk soruda elendi.

Abone ol

GAZETECİLER.COM - Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılan Deniz Kargı yarışmanın daha ilk sorusunda programa veda etti. Üstelik de soru 'ilkokul' öğrencilerinin bile bileceği kadar kolaydı.

Soruya 30 saniyelik süre bittikten sonra cevap veren Kargı, ablası ile dalga geçtikleri yarışmacının durumuna düştüğünü söyledi.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ

ATV'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışması 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencisi Deniz Kargı'yı ağırladı. Kendisinin oldukça şanssız olduğunu söyleyen Kargı, yarışmaya tecrübe olsun diye katıldığını söyledi.

"ABLAMLA ALAY EDİYORDUK..."

"Ne dese beğenirsin" sözünün anlamını soran ilk soruda 30 saniyelik cevap verme süresini unutan Deniz Kargı, sunucu Kenan Işık'ın uyarısına rağmen programdan eli boş döndü.

Kargı, "Ablam ile dalga geçtiğimiz bir video vardı. Aynı durum şuan benim başıma geldi. Bir yarışmacı programa katılmıştı. Sürekli kendisini övdü, babası da övdü. Sonra çok heyecanlandı. Son anda cevap verecekken emin olamadı..." diye konuştu.