BIST 9.091
DOLAR 32,38
EURO 35,01
ALTIN 2.325,79
HABER /  GÜNCEL

Alaattin Çakıcı esrarı! 2 gün arayla Erdoğan'a dediğine bakın

KIRIKKALE Keskin T Tipi Kapalı Cezaevinde olması gerekirken bir süredir hastalığı gerekçe gösterilerek Kırıkkale Hastanesi'nde kalan Alaattin Çakıcı arka arkaya yaptığı açıklamalar ile kafaları karıştırdı. 2 gün önce Erdoğan'ı tehdit eden Çakıcı bugün 'yiğit' diyerek övdü. Gelen yeni açıklamaya bakın!

Abone ol

Organize suç örgütü liderliğinden tutuklu Alaattin Çakıcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçilmesi sonrasında yaptığı açıklamalar ile şaşırttı. İlk gün yaptığı açıklamada Erdoğan'a 'sen Bahçeli'ye dua et' diyerek kabadayılık taslayan Çakıcı, bugün yeni bir açıklama daha yaptı.

Alaattin Çakıcı'nın yeni açıklaması ise ilk açıklamanın tam zıttı oldu.  Bu kez Erdoğan'ı yücelten ifadeler kullanan Çakıcı, 2 gün arayla yayınladığı bu taban tabana zıt söylemlerle akılları karıştırdı. Çakıcı'nın 25 Haziran'da yayınlanan ilk açıklamasındaki Erdoğan'a yönelik şok satırları şöyleydi:

Devletin sahibi sen değilsin
*'Kasımpaşa’da doğan Rize potamya asıllı sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bu aziz milletimiz ülkeyi yönetme iradesini kendisine teslim etmiştir. (..)
*Buradan kendilerine şunu hatırlatmak isterim. Çevrendeki Fetö’cüleri temizle. Devletin sahibi sen değilsin!

*Bu Cuma günü sayın Bahçeli gibi namazdan çıktıktan sonra “ Ne mutlu Türk’üm diyene”diyebilecek kadar Türkiye sevdalısı mısın ?

Sen Bahçeli'ye dua et!
*'Annene, babana dua ettiğin gibi sayın Bahçeli’ye ve onun yol arkadaşlarına da dua et. Elinden ne gelirse de bana istediğini yapabilirsin. Sokak çocuğu, sokak çetesi olmadığımı da o beyninin derinliklerine sok. 

YENİ AÇIKLAMASI BAMBAŞKA
Bugün yayınladığı açıklamasında ise Alaattin Çakıcı 180 derece dönmüş görünüyor. Bu kez Erdoğan'a teşekkür eden Alaattin Çakıcı, kendisi için af isteyen Devlet Bahçeli'yi de 'asrın en büyük Türmen beyi' ilan etti.

İşte Alaattin Çakıcı'nın yeni açıklamasındaki önemli satırlar:

*Seçim günü, seçimin kazanılması sevinciyle sayın devlet başkanımız, söylenmemesi gereken ve söylenmesi gereken sözleri söylemediği için bir yazı yayınlamıştım. Balkon konuşmasında sayın Devlet Bahçeli ile ilgili, alperen ocakları ve ülkü ocaklarıyla ilgili söylediği güzel sözlerden dolayı ve FETÖ sokak çetesi dediği ve balkon konuşmasında doğruyu konuştuğu için kendilerine teşekkür ederim.

*Şu anda sayın cumhurbaşkanı ve asrımızın en büyük Türkmen Beyi olan, adı gibi devletin mihenk taşı, sayın MHP genel başkanı, ülkücülerin ve Türk Milleti’nin abisi olan, “ Ne mutlu Türk’üm diyene” diyen sayın Bahçeli ile tüm zorlukların aşılacağını, ülkemiz ve coğrafyamız üzerindeki küresel üst aklın son haçlı seferini bu ikilinin yok edeceğini bu aziz millet bilmelidir.

Bu kez Binali Yıldırım'ı hedef aldı
*İçimdeki ukteyi söylemeden geçemem. Emanetçi olan sayın Binali Yıldırım. Cumhur İttifakı’nda MHP’yi kastederek, Cumhur İttifakı’nı 1. Lige taşıdık ifadesi çok çirkin. Buradan ona şunu hatırlatmak isterim. Sizler üniversitede 1980 evveli kantinde komünistler ile hoş sohbet çay içerken, o günkü koşullarda ülkücüler ve Türk Milliyetçileri bedenlerini feda ederek vatan sathının bir bölümünü kanlarıyla suladıklarını nasıl unutuyorsun. Sayın Yıldırım unutma ! AKP yokken ülkücülerin ve MHP’nin o günkü koşullarda Türkiye ve Avrupa’da Süper Ligte oynadığını unuttun mu ?

Biz sayın cumhurbaşkanını da 12 Eylül evveli, akıncı gençliğin içinde olmasına rağmen, ruhsal dünyasının bir kolu da ülkü ocaklarında olduğunu belki birileri bilmiyor ama bilenler biliyor. Çünkü Topkapı surlarından Sarıyer’e kadar aynı bölgenin içinde mücadele ediyorduk.

Genlerini hırçın Karadeniz'den alan başkanımız...
Buradan Türkmen Alevilerine sesleniyorum. Şu anda yeni açılacak ve kurulacak hükümette sesiniz Devlet Bahçeli ve yol arkadaşlarıdır. Bu konuda, cemevlerine özel statü getireceğiz diyen, genlerini Doğu Karadeniz’in hırçın coğrafyasından alan sayın devlet başkanımız millete namus sözü vermiştir.

Kader mahkumlarının sesi sayın Bahçeli olduğunu sakın unutmayın. Kızıl Elma’ya yürümek için birbirlerine şeref sözü vermiş bu iki lider, sessiz yığınların sesi olacaksa sizleri asla unutmayacaktır.

Yiğit 2 Türk evladı...
Biri Çukurova’nın bağrından çıkmış, Oğuz’un 24 boyunun tüm özelliklerini taşıyan, adı Devlet olan, sayın Bahçeli’ye şükranlarımı arz eder, Rabbim kurmuş olduğunuz Cumhur İttifakı’nın inşallah daimi olmasını Rabbim’den niyaz ederim. Diğeri ise Doğu Karadeniz’in ve 780 bin kilometrekarelik vatan sathını her etnik kökene mensup vatan sevdalılarının kültürlerini harmanlayan, daha evvel de söylediğim gibi bu iki yiğit Türk evladı sizleri Rabbim bu zorlu süreçte imtihan ediyor. Yolunuz açık olsun. Hz Ali (r.a) gibi kılıcınız keskin olsun. Ömer Bin Hattap gibi adaletten şaşmayınız.
(... ) Bahtınız açık, yolunuz aydınlık olsun. Rabbim’in 99 isminin manevi gücü üzerinize olsun. Her ikinize de saygılarımla arz ederim.