BIST 9.142
DOLAR 32,38
EURO 35,03
ALTIN 2.326,97
HABER /  SPOR

Al Henryyi ver Etooyu

Arsenal'in gözü Etoo'da.. İspanyol spor gazetesi Marca, İngiliz kulübünün teklifinin ayrıntılarını yazdı.

Abone ol

İspanyol spor gazetesi Marca, İngiltere'nin Arsenal kulübünün, Samuel Etoo'yu transfer etmek için Barcelona'ya 25 milyon Avro ve Fransız golcüsü Thierry Henry'i teklif ettiğini yazdı. Gazetede bu yazın en ''bomba transferi'' olarak verilen iddiada, Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger'in, Etoo'yu gelecek sezon için kesinlikle istediği ve Barcelona kulübüyle pazarlıkların başlatıldığı kaydedildi.

İspanyol gazetesi, açıklamalarında argo sözler kullanan ve her seferinde kulüp yönetimi ve takım içinde huzursuzluklara yol açan ifadeler kullanan Etoo'nun ayrılmasına Barcelona kulübünün sıcak baktığını ifade etti.

Barcelona'da kendini en gözde ve sembol futbolcu olarak görmek istediği belirtilen Etoo ile Ronaldinho arasında yaşanan rekabetin takıma da olumsuz yansıdığı, genel olarak futbolcuların Ronaldinho'dan yana olduğu belirtiliyor. Diğer transfer iddialarında, Real Madrid'in geçen sezondan beri peşinde koştuğu, ancak Milan'ın satmayacağını kesin bir dille açıkladığı Brezilyalı Kaka'nın ismi yeniden gündeme geldi.

AS gazetesi, Real Madrid kulübü başkanı Ramon Calderon'un Kaka için 60 milyon Avro ayırdığını ve kulübün futbol şube müdürü Pedra Mijatoviç'in Kaka konusunu görüşmek üzere dün Milano kentine gittiği yazdı.