BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,98
ALTIN 2.423,95
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Akşener'den Bahçeli'ye saat sorusu

Meral Akşener, referandum çalışmaları kapsamında İzmir'de halka seslendi. Burada MHP lideri Bahçeli'yi eleştiren Akşener, MHP liderine odasındaki saatin pilini sordu.

Abone ol

MHP'den ihraç edilen Meral Akşener, 1 yaşındaki torununa kadar iftira atıldığını söyleyerek, şahsıyla ilgili tüm iftiraları unutacağını; ancak şehitleri unutmayacağını ve hesabını soracağını söyledi. MHP lideri Bahçeli'ye de yüklenen Akşener, MHP liderine 17-25 Aralık'taki sözlerini hatırlattı.

Meral Akşener, dün İzmir Gündoğdu meydanında halka seslendi. Referandumda "hayır" diyeceklerini bir kez daha burada dillendiren Akşener, tehdit edildiğini; ancak bunların kendisini yıldırmadığını, korkutmadığını söyledi. Referandum süresince iktidarın sözlerini de eleştiren Akşener, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Namusum şerefim ayaklar altına alındı 1 yaşındaki torunuma kadar iftira atıldı. Sizi şahit tutuyorum namusumla şahsımla arkadaşlarımla ilgili ne söylenmişse bunu kapatıp geçeceğiz, unutacağız ama teröristlerin, hendek kazmaların şehitlerimizin hesabını sormazsak namerdiz.

BAHÇELİ'YE SORU YÖNELTTİ

Ben Sayın Bahçeli’ye seslenmek isterim ’Barzani ya ben’ demiştiniz. Binali Bey dedi ki ’Tercihimiz Barzani’ sizin ne dediğinizi duyamadık duymak istiyoruz. Kerkük elden gitti, bayram namazı kılacaktınız. Bugün Cuma namazı kılmayı düşünür müsünüz? Barzani’ye peşkeş çekilmiş Kerkük’te Cuma namazı çekmeyi düşünür müsünüz? 17-25 Aralık’ta saatinizin pili çıkmıştı o saat hala pilsiz mi yoksa hala duruyor mu?"