BIST 9.453
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.498,62
GÜNCEL

Akşener aldığı duyumu paylaştı Altaylı 'yok daha neler' dedi

İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Rusya'dan satın alınacak S-400 füzeleriyle ilgili aldığı duyumu 'umarın doğru değildir.' diyerek canlı yayında paylaştı.

İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener'den çok tartışılacak S-400 iddiası. Habertürk canlı yayınında Fatih Altaylı'nın gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan Akşener'in S-400 iddiası sosyal medyada alay konusu oldu.

"S-400'LERLE İLGİLİ BANA BİR DUYUM GELDİ": ABD'nin Patriotları Türkiye'ye satmaması üzerine Türkiye'nin Rusya'dan almak üzere anlaşma imzaladığı S-400'lerle ilgili akla ziyan bir iddia ortaya attı. Öyle ki Altaylı dahi "yok daha neler" demekten kendini alamadı.

Akşener, S-400'lerle ilgili, "mesela benim bir bilgim var S-400'lerle ilgili. Bir duyum şeklinde. Umarım doğru değildir. Bir güvensizlik neticesinde sarayın korunması için alındığına dair bir duyum aldım. Umarım doğru değildir" şeklinde konuştu.

ALTAYLI "YOK DAHA NELER" DEYİNCE AKŞENER: DOĞRU DA OLABİLİR, EĞRİ DE OLABİLİR:  Altaylı'nın "yok daha neler" şeklindeki tepkisi üzerine ise Akşener "bakın umarım doğru değildir. Bir duyum olarak söylüyorum. Doğru veya eğri" ifadelerini kullandı.

Sitene Ekle