BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,75
ALTIN 2.513,67
HABER /  MAGAZİN

Aksel Bonfil kimdir nereli Kıvanç Tatlıtuğ'u bile sollayacak

Aksel Bonfil kimdir aslen nereli kaç yaşında? Deliha 2 filminde yer alan ve bir anda merak edilen isim haline gelen Aksel Bonfil'in sevgilisi var mı? Aksel Bonfil'in özel hayatı ve biyografisi internethaber'de.

Abone ol

Beyaz Show'a katılan Aksel Bonfil bir anda merak edilmeye başlandı. Deliha 2 filminde rol alan Aksel Bonfil ile ilgili tüm bilgiler haberimizde. Gelin hep birlikte Aksel Bonfil'e bakalım.

Aslen İzmirli olan Aksel Bonfil, 1989 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Yazar, oyuncu ve yönetmen Aksel Bonfil Adana Altın Koza Ödülü sahibidir. Genç yaşına rağmen büyük başarılara imza atan Aksel Bonfil İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü’nden mezun oldu. Bir vesile ile tanıştığı Demet Akbağ’ın üniversite yıllarında iken kendisini araması ile oyunculuk kariyerine adım atan Aksel Bonfil ilk kamera karşısına Güven Kıraç ve Demet Akbağ ile geçti. Asıl öğretmeninin usta oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan olduğunu belirten Aksel Bonfil, Söz, Aşk Laftan Anlamaz, Seviyor Sevmiyor, Güneşi Beklerken ve Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın senaryo yazarlığını üstlendi.

SOSYAL MEDYA ONU KONUŞUYOR Aksel Bonfil, Beyaz Show'a çıktıktan sonra sosyal medyanın gündemine oturdu. Twitter'da bir anda konuşulmaya başlayan Aksel Bonfil'e dizileirn yeni jönü olarak bakılıyor. Kimi kullanıcılar Aksel Bonfil için Kıvanç Tatlıtuğ'u bile geçecek yorumlarını yaptı.