BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Aksaray'daki dehşet anları kamerada!

Aksaray'da bir alışveriş merkezinin giriş katında bulunan asma tavan çöktü! Şans eseri ölün ya da yaralananın olmadığı olayda, asma katın çöktüğü anlar cep telefonuyla saniye saniye görüntülendi.

Abone ol

AKSARAY'da bir alışveriş merkezindeki asma tavan çöktü, yaşananlar bir müşterinin cep telefonuyla saniye saniye kaydedildi. İşte alışveriş merkezindeki o panik anları;

Olay saat 16.00 sıralarında Pınar Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı’nda bulunan bir alış veriş merkezinde meydana geldi. Merkezin giriş bölümündeki koridorda bulunan asma tavan büyük bir gürültüyle aniden çöktü. Müşterilerin koridorda yürüdüğü sırada çöken asma tavan büyük paniğe neden oldu.

Şans eseri ölen ya da yaralananın olmadığı olay anı bir müşterinin telefonunu kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde tavan büyük bir gürültüyle çökerken, koridordaki insanların da panikle dışarıya kaçtığı görüldü.

Olay yerine gelen polis ekipleri inceleme yaparken, alışveriş merkezi de yetkililer tarafından boşaltılarak bir süre girişler yasaklandı.