BIST 9.016
DOLAR 32,33
EURO 35,05
ALTIN 2.295,48
HABER /  GÜNCEL

Aksaray'da feci kaza! İçinde askerler vardı

Aksaray'da iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi öldü, 4 kişide yaralandı.

Abone ol

Aksaray'da iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Kaza, saat 21.30 sıralarında merkeze bağlı Yenikent Beldesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Balıkesir'de teğmen olarak görev yapan 25 yaşındaki Osman Çeliker düğünü için beldeye geldi. Çeliker düğünü için şehre gelen silah arkadaşları Teğmen Uğur Akdağlı (27) Teğmen Ahmet Dinç Akdağlı (30) ve Teğmen Recep Demirsoy'u karşılaması için Mustafa Tüzün (25) ile Mustafa Dağdelen (25)'i Konya yoluna gönderdi.

Teğmenleri karşıladıktan sonra 68 KS 528 plakalı otomobili ile beldeye doğru yola çıkan Mustafa Tüzün belde yakınlarında direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı yönden gelen Celil İlik (51) idaresindeki 06 TNM 07 plakalı araçla kafa kafaya çarpıştı.

kaza.20150929092037.jpg

ASKERLER YARALI

Araçların demir yığını haline dönüştüğü kazada sürücü Mustafa Tüzün, Mustafa Dağdelen, damadın silah arkadaşları Uğur Akdağlı, Ahmet Dinç, Recep Demirsoy ile diğer otomobilin sürücüsü Celil İlik ile Rufiye İlik (50) yaralandı. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırırdı. Rufiye İlik, Mustafa Tüzün ve Mustafa Dağdelen hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer yaralalırın tedavilerinin devam ettiği belirtildi. Soruşturma sürüyor.