BIST 9.476
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.493,95
HABER /  GÜNCEL

Aksaray hava durumu nasıl okullar tatil edilir mi?

AKSARAY hava durumu tahmini bugün kar yağışını gösteriyor. Meteoroloji Aksaray için 5 günlük hava raporunu da çıkardı. Peki Aksaray'da yarın okullar tatil mi valiliğin kararı ne olur? İşte Aksaray hava durumu.

Abone ol

AKSARAY hava durumu tahmini meteoroloji işleri müdürlüğünden kar yağışı alarmıyla geldi. Yapılan son değerlendirmelere göre bugün İç Anadolu'nun doğusu ile Batı Karadeniz bölgesi kuvvetli kar yağışının etkisi altında. Meteoroloji bu bölgelerdeki iller için 5 ile 20 santim arasında kar yağacak uyarısı yaptı.

AKSARAY HAVA DURUMU : Meteorolojinin Aksaray hava durumu tahmininde bugün için de kar yağışı uyarısı var. Aksaray ilinin 5 günlük hava durumu analizi şöyle:

Meteorolojinin 21 Kasım salı günü için kar yağışı uyarısı verdiği iller listesine bugün yenileri eklendi. Batı karadeniz bölgesindeki illerde 20 santimi aşan kar beklenirken, iç anadolu illerinde ise 5 ile 20 santim arası kar bekleniyor. Meteorolojinin bugün kar yağışı için uyarı verdiği iller şunlar : Bolu, Kastamonu, Zonguldak, Bartın, Karabük, Düzce, Niğde, Nevşehir, Kayseri, Eskişehir, Kütahya, Afyon, Çankırı, Çorum, Yozgat ve Aksaray.

YARIN OKULLAR TATİL Mİ? : Bugün 17 ilde kuvvetli kar yağışı etkili olurken yağışlar perşembe gününe kadar aralıklarla devam edecek. Bu illerde yarın okullar tatil mi sorusunun yanıtı için gözler valiliğe dönmüş durumda. Kar tatili için gece ilerleyen saatlerde valilikler yapacakları değerlendirme ile son kararlarını duyuracaklar.

Kar çok fena bastırdı! Son hava durumu şoke ediyor