BIST 9.680
DOLAR 32,45
EURO 34,45
ALTIN 2.489,25
HABER /  GÜNCEL

20 günlük bebeği ile eşini kesti

Aksaray’da cinnet geçiren baba 20 günlük bebeği ile birlikte karısını keserek öldürdü

Abone ol

Aksaray’da cinnet geçiren baba 20 günlük bebeği ile birlikte karısını keserek öldürdü. Daha sonra ilaç içerek intihar girişiminde bulunan baba, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay, gece saatlerinde Aksaray’ın merkeze bağlı İncesu kasabasında meydana geldi. İddiaya göre, 1 yıl önce evlenen Emrah Bilen (22) karısı Esra Bilen (22) ile bir süredir geçimsizlik yaşıyordu. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Emrah Bilen, dün gece eve geldikten sonra cinnet geçirerek mutfaktan aldığı bıçakla önce karısını kesti, sonra da kucağında bulunan 20 günlük erkek bebeği Mustafa Salim Bilen’i keserek öldürdü.

qq.jpg

Emrah Bilen daha sonra ilaç içerek intihar girişiminde bulundu. Olay, sabah saatlerinde ailenin yakınlarının eve gelmesi ile ortaya çıktı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri ilaç içerek intihar ettiği iddia edilen Emrah Bilen’i Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırırken, Jandarma ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alarak inceleme yaptı.

x.20120522140538.jpg

Korkunç olayı öğrenen ailenin yakınları ise olay yerinde sinir krizleri geçirdi. Öldürülen Esra Bilen'in amcası, "Gittiği yerden geri gelmesin diye bir iki sefer gönderdik evine. Evlendikten sonra bir iki sefer kavga oldu. Tekrar evine gönderdik. Dedik, gariban, çıkmasın yerinde kalsın. O kötü olacağına bu kötü olur dedik. Bu şekilde oldu. Zaten oğlanın aklı eksikti, ben biliyorum. Baştan bu yana biliyorum. Hiçbir şeyine kabul gelmedim, olan oldu sonuçtu. Ben amcasıyım, olayın ne zaman olduğunu net bilmiyoruz. Kimse dışarı çıkmayınca eve geldik. Bir tane bebeği vardı. Evlendiklerine 1 yıl oldu" dedi.

6.20120522135954.jpg