BIST 9.525
DOLAR 32,53
EURO 34,77
ALTIN 2.491,29
GÜNCEL

Akrabalar arası silahlı ve sopalı kavga 4 yaralı

Adana'da Merkez Yüreğir ilçesinde iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 4 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Adana Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

ADANA'da amca çocukları olan 2 aile arasında çıkan kavgada 2 kişi av tüfeği ile bacaklarından, 2 kadın da sopayla başından darp edilerek yaralandı.

Olay, saat 23.30 sıralarında merkez Yüreğir İlçesi Levent Mahallesi 1718 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, hem komşu, hem de amca çocukları olan iki aile arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışmada taraflar, birbirlerine ait otomobillere taş ve sopalarla zarar verdi. Tartışmanın kavgaya dönmesi üzerine kabalalıktan bir kişi av tüfeğiyle rastgele birkaç kez ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmalar Cuma B. ve Gökhan B.'nin bacaklarına isabet ederken, Deniz B. ile Şemsi B. isimli kadınlar da başlarına aldığı sopa darbeleriyle yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla yakındaki bir özel hastaneye kaldırıldı. Silahı ateşlediği öne sürülen şüpheli S.B. ise polis tarafından olay yerinde gözaltına alındı. Hastanede tedavisi devam eden yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtildi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.

Sitene Ekle
Etiketler