BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.311,51
HABER /  GÜNCEL

Akraba kadının seks tuzağı resimleri çekildi

BURSA'da akrabası olan bir kadınla kamyonda yaptığı seks ile tuzağa düşürülen şoför bir de resimlerle şantaj yapılınca polise gitti.

Abone ol

BURSA'nın Mustafakemalpaşa İlçesi'nde, uzaktan akrabası 40 yaşındaki Kezban A. ile kamyonda ilişkiye girdiği sırada, kamyonun kapısını açan Kenan ve İbrahim Ö. tarafından fotoğrafları çekilen 61 yaşındaki Hasan Ö., kendisinden şantajla para isteyen bu kişiler hakkında polise başvurdu. Polis yaptığı araştırmada, Hasan Ö.'den şantajla daha önce 110 bin TL alan ve 100 bin TL daha isteyen Kenan ve İbrahim Ö. ile Kezban A.'yı gözaltına aldı.

Kamyonuyla kömür ticareti yapan Hasan Ö., Balıkesir'in Dursunbey İlçesi'ne gideceği sırada yolda karşılaştığı ve uzaktan akrabası 40 yaşındaki Kezban A. ile bir süre sohbet etti. Kezban A. daha sonra Hasan Ö.'den kendisini de Dursunbey'deki köyüne götürmesini istedi. Kezban A.'yı kamyonuna alan Hasan Ö., bir süre sonra kendisiyle yakınlaşan Kezban A ile kamyonda ilişkiye girdi.

RESİMLERİ ÇEKTİLER

İddiaya göre, kamyonu otomobille takip eden ve Kezban A.'nın akrabaları olduklarını öne süren Kenan ve İbrahim Ö. kardeşler, yol kenarında duran kamyonun kapısını aniden açarak, ikilinin çıplak fotoğraflarını çekti.

110 BİN LİRASINI ALDILAR
Hasan Ö'ye şantaj yapan iki kardeş, fotoğrafları Hasan Ö'nün ailesine göndermekle tehdit ederek 110 bin TL istedi. Bunun üzerine 110 bin TL'yi veren Hasan Ö. iki kardeşin daha sonra 100 bin TL istemesi üzerine Mustafakemalpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne başvurdu. Şikayet üzerine harekete geçen ekipler, ilçeye bağlı Yalıntaş Mahallesi'nde Kenan ve İbrahim Ö.'nün içinde bulunduğu otomobili durdurdu. Polis iki kardeşi gözaltına alırken, araçta yaptığı aramada, bir pompalı tüfek ve fişek ele geçirdi.

BİRBİRLERİNİ SUÇLADILAR

Emniyette ifadeleri alınan Kenan ve İbrahim Ö. kardeşler, kendilerini Kezban A.'nın tuttuğunu, bütün bu şantaj planını da kendisinin yaptığını iddia etti. Bunun üzerine gözaltına alınan Kezban A. ise polise verdiği ifadede kendisinin de mağdur olduğunu, isteği dışında çıplak fotoğraflarının çekildiğini öne sürdü.

Şüpheli 3 kişi, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.