BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,94
ALTIN 2.438,20
HABER /  GÜNCEL

AKP Nihat Doğan’a sahip çıktı

AK Parti Siirt İl Başkanlığı yazılı bir açıklama yaparak, Nihat Doğan’a sahip çıktı. Yapılan yazılı açıklamada şu cümlelere yer verildi...

Abone ol

AK Parti Siirt İl Başkanlığı yazılı bir açıklama yaparak, Nihat Doğan’a sahip çıktı.
Yapılan yazılı açıklamada şu cümlelere yer verildi:

"9 Mart 2009 tarihinde Ak Parti Beşiktaş İlçe Başkan Yardımcımız olan Nihat Doğan "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" münasebeti ve AK Partiye destek amacı ile Siirt’imize teşrif etmişlerdir.

Siirt’imizin yerel televizyonunda hazırlanmış olan canlı yayın programına konuk olarak katılan sn. Nihat Doğan programda kendisine yöneltilen sorulara en seviyeli ve samimi şekilde cevap vermiştir. Ancak sn. Nihat Doğan’ın şahsında partimizi ve Siirtli hemşerilerimizi hedef alan üslupsuz, talihsiz ve haksız açıklamalar teşkilatımızı ve Siirtli hemşerilerimizi derinden üzmüştür.

CHP İl Başkanlığı tarafından basına yapılmış olan bildiride ki hakaret, iftira ve mesnedi olmayan bu açıklamaları esefle kınıyor, bu tarz seviyesiz polemiklere, AK Parti olarak asla katılmayacağımızı belirtmek istiyoruz.

Bizim işimiz hizmet, gücümüz Siirt halkıdır. Mevcut koşullarda partimiz üzerinden siyasi prim kazanma çabalarını anlayışla karşılamakla beraber, insanların kişilik haklarına yapılan saldırıları AK Parti olarak kınıyoruz.

Biz Sayın Nihat Doğan’ı Siirt’in bir evladı olarak kabul ediyoruz. Siirt’in şerefini kendi, şerefi olarak kabul eden Sayın Nihat Doğan hemşerimizin yanında olduğumuzu belirtmek ister katkılarından dolayı teşekkürü bir borç biliriz."