BIST 9.732
DOLAR 32,50
EURO 34,78
ALTIN 2.424,36
HABER /  MEDYA

AKP karşıtı Mehmet Faraç ses kaydını patlattı

AK Parti'nin tazminata mahkum ettirdiği yazarlardan Mehmet Faraç, Erdoğan kasetlerinin sahte olduğunu yazdı. Faraç, "Bu tiyatro düpedüz' dedi.

Abone ol

İNTERNET HABER (ÖZEL İÇERİK) - Başbakan Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydı gerçek mi montaj mı? Medya bunu tartışıyor. Kasetin sahte olduğunu iddia eden bir isim var ki günün konusu oldu.

AK Parti'nin tazminata mahkum ettirdiği, müzmin AKP karşıtı Aydınlık yazarı Mehmet Faraç, "kasetlerin sahte olduğunu" öne sürdü.

BAŞBAKAN'IN BU SES KAYDI KUŞKULU

Faraç, "Anlı şanlı gazeteciler atom bombası diye ses kaydını üzerine atladılar... Bu mu gazetecilik. AKP karşıtlığı hak da, kirli propaganda haram" diyerek "Ben AKP'nin tazminata mahkum ettirdiği bir yazarım... Kimse kusura bakmasın başbakanın bu ses kaydı komik diyalogları nedeniyle kuşkuludur" ilanında bulundu.

AKP'LİLERİ BİLE ŞAŞIRTAN KASET ÇIKIŞI

Mehmet Faraç'ın bu çıkışı Cemaat yandaşı yazarlardan tepki aldı. Emre Uslu'nun mesajına Faraç, "Emre Uslu; yıllardır Aydınlıkta yolsuzlukla mücadele eden Mehmet Faraç, "mürit" de değil yandaş da, ABD beslemesi de! O yüzden taviz vermez" diyerek karşılık verdi.

Faraç, "Hz. Ömer adaletine inanırım" diyerek doğru bildiklerini sıraladı.

İşte Faraç'ın AK Partilileri bile şaşırtan kaset çıkışı

*Bu başbakanın ses kaydı olabilir mi sizce... biri taklit mi yapıyor bir kurgu mu?..

*AKP'ye karşı olmak tamam da, Erdoğan ile oğluna ait olduğu iddia edilen ses kaydının inandırıcılığı yok. tiyatro düpedüz...

DİNLENDİĞİNİ BİLEN BÖYLE KONUŞUR MU?

*Erdoğan kayıtta "hem evdekileri(paraları) sıfırlayın" diyor hem de"oğlum dinleniyorsun" diyor.dinlendiğini bilen konuşur mu. komedi değil mi

*AKP ile demokrasi içinde mücadele edilmeli. kirli propagandanın zirve yaptığı dönemde, ailesinin dinlendiğini bilen başbakan böyle konuşmaz.

DİNLEMENİN PATLADIĞI GÜN KUŞKU YARATTI

*Bu kurgu ses kaydının 7 bin kişiyle ilgili skandalının patladığı gün internete yüklenmesi kuşkulu.böyle bir konuşma olsaydı çoktan patlardı.

BU KAYIT TAKLİTLİ BİR KURGU

*Ben gazetecilik yaparken Hz. Ömer'in adaletine inanırım... Bu ses kaydı farklı ortamlarda elde edilmiş, taklitle de desteklenmiş bir kurgu..

*Anlı şanlı gazeteciler atom bombası diye ses kaydını üzerine atladılar... bu mu gazetecilik. akp karşıtlığı hak da, kirli propaganda haram..

*Ben AKP'nin tazminata mahkum ettirdiği bir yazarım... Kimse kusura bakmasın başbakanın bu ses kaydı komik diyalogları nedeniyle kuşkuludur..

ERDOĞAN İLE OĞLU BİLAL'IN SES KAYDINDAKİ KUŞKULU NOKTALAR
Başbakan Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen ses kasetleri gündemi salladı, kasetlerde kuşku yaratan bir nokta var ki... (TIKLA OKU)


screen-shot-2014-02-25-at-9.36.21-am.png
screen-shot-2014-02-25-at-9.10.33-am.png

başbakanliktan-erdoğan-kaseti-açiklamasi.jpg
BAŞBAKANLIK'TAN ERDOĞAN VE BİLAL ERDOĞAN SES KAYDI İDDİASI İÇİN AÇIKLAMA