BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,73
ALTIN 2.497,16
HABER /  DÜNYA

Akın: Cem Yılmaz’ın hayranıyım

Sinema sanatçısı Filiz Akın, kendi döneminde en yakışıklı jönün Cüneyt Arkın olduğunu belirterek, kendisinin Cem Yılmaz hayranı olduğunu söy...

Abone ol

Sinema sanatçısı Filiz Akın, kendi döneminde en yakışıklı jönün Cüneyt Arkın olduğunu belirterek, kendisinin Cem Yılmaz hayranı olduğunu söyledi.
4. Uluslararası Malatya Film Festivali’nde onur ödülü alan sinema sanatçısı Filiz Akın, Malatyapark AVM’de düzenlenen minder sohbetine katılarak burada hayranlarından gelen soruları cevaplandırdı. Filiz Akın, “Birlik ve beraberliği sanat diliyle oluşturabiliriz. Çünkü başka bir şekilde konuşup, ortak bir dili oluşturmak çok zor. Ama sanat daha çok bizi heyecanlandırabilir, daha çok bir birimizle ilgilendirebilir, daha duygulara tekrar eskisi gibi önem veriyor olabiliriz. Bizi tekrar sanat birleştirecektir” dedi.
Kendi döneminde en yakışıklı jönün Cüneyt Arkın olduğunu belirten Akın, “Hepsi çok yakışıklıydı. Aynı yakışıklıkla yaşlanmadılar. Bazıları halen yaşlanmadılar. Cüneyt Arkın, çok yakışıklı biriydi. Dünya çapında yakışıklığın kriterleri varsa o çok yakışıklıydı. Bu dönem Kıvanç öyle, Kenan İmirzalıoğlu öyle. Çok yakışıklı aktörlerimiz var” diye konuştu.
Filiz Akın, “Söylemeden geçemeyeceğim; ben Cem Yılmaz hayranıyım” dedi.