BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,87
ALTIN 2.431,17
HABER /  GÜNCEL

Akiller heyeti Adnan Hoca'yı kızdırdı

"Akil adamın ne olduğunu bize sormaları lazım" diyen Adnan Oktar, hükümetin Akiller Heyeti'ne sert tepki gösterdi...

Abone ol

Çözüm süreci kapsamında oluşturulan 63 kişilik Akil İnsanlar listesine dönük yankılar sürüyor. Günün en ilginç akil adamlar tepkilerinden biri de Adnan Oktar'dan geldi.

Kendi kanalı A9'da konuşan Adnan Hoca, açıklanan listeye sert tepki gösterdi. Listenin halkın büyük çoğunluğu tarafından kabül görmeyecek isimlerden oluştuğunu iddia eden Oktar "Halkın yüzde 99’unun kabul etmediği akil adam olur mu?" diye sordu.

AKİL ADAM DİYE BİR KONU YOK

“Biz onu defalarca açıkladık. Akil adam diye bir konu yok. Solcu, kendi dünya görüşünü savunan insanlar. Anadolu’daki insanımız akil adamdır. Dağdaki çoban akil adamdır. Köydeki yaşlı dedelerimiz akil adamdır onlar çok olgun ve çok akılcı, çok sevecen insanlardır."

AKİL ADAMIN NE OLDUĞUNU BİZE SORMALARI LAZIM

"Akil adamın ne olduğunu bize sormaları lazım. Akil adama kim karar veriyor onu bir anlamak lazım. Milletimize sorulması lazım akil mi değil mi. Milletimizin yüzde 99’u kabul etmez akil olduklarını onların. O zaman nerden bunlara akillik gelmiş? Bu unvanı nerden almışlar? Halkın yüzde 99’unun kabul etmediği akil adam olur mu? Halkın büyük çoğunluğunun kabul ettiği akil adamlar olabilir. O şekilde akil olamaz."

akil-insanlar-resmi-liste-tamami.jpg